Пънк революция в грима

Пънк революция в грима | StandartNews.com

Забравете фон дьо тена, заложете на оранжев гланц за устни

Очите говорят по-добре от устните, а магнетичният поглед е най-силното оръжие в ръцете на жената. Той очарова, хипнотизира, "пронизва". Всичко, от което се нуждаете тази година, за да изглеждате стилно и да привличате внимание, е тъмна очна линия и черен молив за очи. Забравете за искрящите цветове, светлите сенки с брокат, ярките червила и гланцове. През този сезон на почит е бунтарската визия! Черното е вечна класика, прави ви елегантни, а котешкият поглед, оформен с очна линия по клепачите, кара дамите да изглеждат по-уверени, упорити, дръзки и целеустремени. Ако нанесете и черен молив във вътрешността на окото, ставате още по-неотразима.

За ежедневието - часовете, прекарани в офиса, или разходки в парка, е по-добре да заложите на по-семпла визия. Деликатната и тънка очна линия, нанесена само на горния клепач, е добър вариант. Гримът е максимално изчистен и в същото време си личи, че сме се погрижили за външния си вид, но без излишно да се престаравате.

Опушеният поглед или котешкото око са идеални за вечерни излизания и официални събития. Очната линия се нанася плътно на горния клепач, а на долния може да нанесете или очна линия, или черен молив. Ако искате да сте още по-неустоими, може да сложите и подходящи тъмни сенки. За да удължите миглите, нанесете и спирала, но задължително черна.

Стилистите споделят, че през този сезон кожата трябва да изглежда натурална и свежа. Затова забравете за тоновете фон дьо тен и тъмната пудра, които правят лицето изкуствено. Използвайте само овлажнител или крем за лице. Устните също трябва да са "прозрачни". Най-подходящи са безцветните балсами за устни. Ако все пак искате да се гримирате с нещо цветно - изберете оранжев гланц.

Пиърсингът стъпи върху краката

Приглушени нюанси на розовото, синьото, лилавото и червеното са на мода при пиърсингите през това лято. Много от звездите обаче все още залагат на традиционните цветове - сиво, черно, светлокафяво. Интересни са обеците във форма на цветя, звездички, кръстчета, черепчета. Пънк визията се завръща, а хит тази година са пиърсингите за крака. Освен че изглеждат различно и екстравагантно, са перфектно допълнение към бунтарския стил. Най-подходящи за краката са геометричните форми - кръгове, правоъгълници, квадрати и тъмните цветове. Ефектно е да се наредят няколко обици една след друга на един от пръстите на крака. Все още са актуални и пиърсингите на хрущялите на ушите. Знаменитостите комбинират обеци - халки със съвсем малки, едва забележими кръгли пиърсинги.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай