Пандемия. Лили Иванова отмени 9 концерта

Изцяло отложи годишното си турне

Пандемия. Лили Иванова отмени 9 концерта | StandartNews.com

Лили Иванова изцяло отложи 9 концерта от турнето си, което планираше за тази година, пише "Телеграф".

Така във Видин, Сливен, Благоевград, Добрич, Хасково, Гоце Делчев, Самоков, Плевен и Пазарджик тази година не се предвиждат никакви концерти. Самата прима оповести, че събитията в тези градове са изцяло отменени.

Причините са изцяло свързани с пандемията. Най-голямата звезда в момента у нас се чувства отговорна да дава пример, а и иска да пее пред пълни зали, за да зарадва повече от почитателите си.

Така новите дати на изявите й са 3 септември в Летния театър на Варна, 14 септември в Античния театър на Пловдив, 25 октомври в „Младост“ на Бургас, 9 ноември в ДКС във Велико Търново, 11 ноември в зала „Арена“ в Шумен, и 13 ноември в зала „ОЗК Арена“ в Русе.

Лили пак ще завърши и това турне с три концерта в зала 1 на НДК в София. Сега техните дати бяха изместени за 14, 15 и 16 декември. Тези изяви също ще бъдат с подкрепата на Столична община. По традиция там певицата винаги представя нова песен.

„Закупените към момента билети за 28 ноември 2020 г. и 17 март 2021 г. ще важат без презаверяване за датата 15 декември 2021 г. Закупените към момента билети за 18 март 2021 г. ще важат без презаверяване за датата 16 декември 2021 г.“, уточни певицата.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай