Памела Андерсън се омъжи за пети път

Този път за бодигарда си

Памела Андерсън се омъжи за пети път | StandartNews.com

Само една година след развода с последния й съпруг, филмовия продуцент Джон Питърс, с когото бяха омъжени само 12 дни, Памела Андерсън изненада феновете си с новината, че отново е минала през олтара. Този път се е омъжила за Дан Хейхърст, неин бодигард, съобщава "Венити Феър", предаде БГНЕС. Въпреки, че новината беше разкрита сега, двойката си е казала "да" по Коледа във Ванкувър на интимна церемония, на която не присъствали нито приятели, нито членове на семействата им. Памела твърди, че близките й все пак са знаели за решението й и са го одобрили.

"Годината, която сме заедно, изглежда като седем, като кучешките години", обяснява Андерсън в ексклузивно интервю за вестник "Дейли Мейл", в което обяснява, че любовта е възникнала между тях по време на карантината, че са прекарали сами, без да виждат никой друг. "В момента съм точно там, където трябва да бъда: в обятията на човек, който наистина ме обича", казва актрисата, която според нейната история се е омъжила за Хейхърст в имот, който е купила от родителите си преди 25 години. "Това беше същото място, където родителите ми са се венчали, които все още са заедно, така че се чувствам сякаш току-що затворих кръга", казва тя. "Сега всеки ден е като меден месец".

Това е пети брак за Памела Андерсън. През 1995-а, в разгара на славата си, тя се омъжва за рокера Томи Лий, с когото се разведе през 1998-а, след като интимно видео на двамата изтече по време на почивка. Няколко месеца по-късно тя се сгоди за модела Маркус Шенкенберг, въпреки че така и не се ожениха. Направи го с Кид Рок през 2006-а, но бракът им също не продължи дълго - само една година. Същото нещо беше и със следващия й съпруг Рик Саломон, когото напусна през 2008-а.

След това Памела имаше няколко романа и дори се говореше, че е имала връзка с Джулиан Асандж, основателя на "Уикилийкс", когото тя е посещавала няколко пъти, докато се е приютявал в еквадорското посолство в Лондон, за да не бъде екстрадиран в САЩ . Тя винаги го отричаше и искаше да го докаже с изненада, като се омъжи за Джон Питърс през януари 2020-а в най-краткия й брак до момента - те прекараха само 12 дни заедно. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай