Падна тайна на Лили навръх рождения й ден

Официално днес примата навършва 84

Падна тайна на Лили навръх рождения й ден | StandartNews.com

Лили Иванова не само има чувство за хумор, но и колекционира вицове за възрастта си, твърдят хора от обкръжението на естрадната легенда.

В компания певицата често разказвала анекдоти на тема годинки. Наричала се ту "връстничка на Ленин", ту на египетските пирамиди, а при по-скромни изчисления казвала, че вече е на 100.

Изпълнителката на „Панаири” и „Стари мой приятелю” е родена на 24 април в Кубрат. Официално днес навършва 84. Всевъзможни слухове, граничещи с недобрия вкус, увеличават възрастта й, като най-преувеличените я изкарват набор 1934. Легендата се уповава на предсказание на Ванга, че ще е дълголетница и ще пее цял живот.

За личния празник е традиция певицата да получи поздравителни адреси и цветя от Бойко Борисов, Румен Радев, както и от Йорданка Фандъкова.

Вечерта Лили ще се усамоти в тесен приятелски кръг, включващ хората, които й помагат да осъществи турнетата и проектите си в последните няколко години. Турнетата й бяха прекъснати само за двете години на пандемията както и в първите години на демокрацията, когато старият й работодател -„Концертна дирекция”, е закрита, пише HotArena.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай