Падна тайна! Братът на Роксана ще покорява сцената отново

13 години по-късно

Падна тайна! Братът на Роксана ще покорява сцената отново | StandartNews.com

Падна тайна! Братът на Роксана ще покори сцената

13 години по-късно

Големият брат на фолк дивата Роксана – рокаджията Радослав Гергов, ще се пробва за втори път в музикалното шоу „Гласът на България“, което тази есен се завръща с 10-и сезон по Би Ти Ви, научи Hotnews.

Радо бе част от първия сезон на хитовото музикално риалити, като тогава се яви на прослушване заедно със сестра си. Там той стигна до четвъртфиналите с отбора на великия Кирил Маричков. Мнозина помнят, че участието на Радо в първия сезон на шоуто бе белязано от голяма трагедия - майка му загина неочаквано при буря и то ден преди да трябва да се качи на сцената за двубоите в музикалното шоу.

13 години по-късно, Гергов е зареден с нови сили и смята този път да покори родната музикална сцена, започвайки от „Гласът на България“. За разлика от сестра си, която не завърши училище, за да се занимава с музика, Радо е бил отличникът на класа в Художественото училище в Троян. Макар през годините да е имал доста предложения за реализация в сферата на поп-фолка, където сестра му Роксана жъне успехи, Радо категорично отказва да поеме по този път и залага на по-твърдия стил. С рок бандата си „Radula“ неотдавна се изкачиха в челните места на музикалните класации, а и свириха и на „MustArt Open Music Fest“.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай