Падение в "Стани богат". Ники Кънчев онемя

Мрежата не спира да коментира участието на Румяна Кръстева

Падение в "Стани богат". Ники Кънчев онемя | StandartNews.com

Всичко се е случвало в „Стани богат”. Имало е и участници с блестящ интелект и познания, имало е такива, които чупят тъпомера.

Румяна Кръстева от Враца седна на стола на богатството и остави водещия Ники Кънчев без думи. Тя първо каза няколко изречения на китайски език, с което го впечатли, после изуми цяла България, предаде БЛИЦ.

Още в началото стана ясно, че Румяна знае няколко езика, пише поезия и ходи за риба, но пък самата тя призна, че историята не й е най-силната страна. Потвърждението дойде бързо - падна й се въпрос, заради който тя изгърмя всичките си три жокера, а сумата все още бе от малките.

"Уникални сте! Жокерът съветва кой друг жокер да бъде взет... Влизате в историята", засмя се Кънчев, след като Румяна поиска помощ от човека, който я придружава в играта. Той не знаеше обаче отговора и директно, без да прави каквито и да е било разсъждения, я подкани да прибегне до друг жокер.

Въпросът, който така ги затрудни пък, звучеше така: "Гробницата на кои значими личности от българската история се намира в Букурещ?" Отговорите бяха: Братя Миладинова, Евлоги и Христо Георгиеви, Хаджи Димитър и Филип Тотю или Драган и Александър Цанкови.

След неуспеха с първия си жокер, Кръстева поиска и 50 на 50, който отново не й помогна особено много. И в момент на отчаяние, тя прибягна и към третия си последен жокер - който обаче, също не знаеше верния отговор.

"Днес явно не Ви е ден!", каза водещият Ники Кънчев, който на няколко пъти се усмихваше иронично на ситуацията.

В крайна сметка Румяна Кръстева си тръгна с 500 лева от шоуто, след като не успя с три жокера да разгадае верния отговор и да продължи. А той е Евлоги и Христо Георгиеви.

След участието й мрежата буквално се възпламени от коментари на възмутени зрители.

"Мисля,че предаването подмина дъното! С фенер ли ги търсите тези участници? Срам,,срам на ента степен!", гласи един от десетките коментари. В друг пък се казва: "Пак мъки всенародни...".

 А ето и още няколко от иначе многобройната извадка:

"Такова падение не е имало досега! Бива неграмотност, бива, но такава..."

"Че някой е неграмотен или прост е виновен самият той, по-лошото е, че такива екземпляри се допускат , като че ли нарочно от отговорните за това телевизионери"

"Къде е ходила на училище? В Китай... или в изгорялото."

"Такова нещо не бяхме срещали в предаването!"

"Е и 500 лв. й бяха много!... Смях!"

"Боже мили...тя пишела поезия.Жива да не бях.

Канете по-често такива играчи, смях се с глас на всичко - от парфюма, който щял да става за пиене, през цялостната визия и държание на играча, жокерите и т.н., да не изброявам всичко  велика комедийна вечер!

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
4 Коментара
Белла
преди 1 седмица

Страно как всеки се смее на всеки..Може би половината смеещи не са знаели отговора.Както и двата жокера .

Откажи
Дани
преди 1 седмица

Здравейте на всички! Интересно ми е,всички тези хора,които хулят и саркастично се усмихват,ако някой друг човек не знае нещо,или не може да направи,дали са компетентни и знаят отговорите на всеки въпро? А дали е възможно човешко същество да отговори на всеки въпрос по принцип,е разбира се изключвам г-н Кънчев,за когото няма въпрос,чийто отговор да не знае,той може и знае всичко! Съжалявам за уважителния към всеки участник г-н Билалов,но ….

Откажи
Не е важно
преди 1 седмица

На Кънчев и Билалов им шепнат отговорите в слушалката в ухото. Наистина няма човек, който да знае всичко, но някои просто чупят тъпомера. При процесите, протичащи в образованието това ще зачестява. Лошото е, че тези хора нямат реална самооценка. Три пъти вече печеля 100000 лв. от онлайн играта, но нямам самочувствието да участвам реално, защото осъзнавам колко много не знам - не искам да се излагам. А и не мисля, че е въпрос на интелигентност да знаеш каква рокля е носила английската кралица на някаква церемония, например, или кое е новото гадже на Гери Никол :(

Откажи
Не е важно
преди 1 седмица

Избират такива, за да не дават пари. Вчера видях и груба грешка от съставителите на въпроси. Въпросът беше: "Коя фигура няма обем?" Дори петокласниците знаят, че квадратът е геометрична фигура, а кубът, пирамидата и конусът са геометрични ТЕЛА. Продължавайте да чупите тъпомера и ще свършите безславно като други тъпи шоута!

Откажи