Отложиха шоуто на Нейков. Страх ли ги е bTV от "Капките"

Премиерата на "Дъ Шоуто" ще е само с ден закъснение

Отложиха шоуто на Нейков. Страх ли ги е bTV от "Капките" | StandartNews.com

Новото шоу на bTV "Дъ Шоуто" няма да започне на датата, на която първоначално бе обявен старта му - понеделник, 2 май, а промяната озадачи зрителите. Най-вероятната причина е рекордния рейтинг на юбилейния сезон на "Като две капки вода" по конкурентната Нова тв, който също се излъчва на 2-ри.

Освен на "Дъ Шоуто", чиято премиера, в крайна сметка, ще е само с ден закъснение - на 3 май, от медията изместиха и още един проект - продължението на хитовия си сериал "Съни бийч". В деня, в който стартират и двата проекта, по Нова тв върви "Един за друг", който обаче има доста по-слаб рейтинг от "Капките". 

Решението за отлагане на старта на "Съни бийч" 2 и "Дъ Шоуто" е било взето броени дни преди двата проекта да излязат на екран, като първоначално те е трябвало да запълнят времето на "Сървайвър" след финала на риалитито на 27 април.

Така "Съни бийч" вече няма да върви в понеделник, а във вторник и сряда. Същото се отнася и за новия вариант на "Комиците" – "Дъ Шоуто". А в праймтайма в понеделник остават два часа и половина турски сериал.

Засега от bTV не дават обяснение за причината за изненадваща промяна. Любопитна подробност е, че до момента рейтингите показват, че феновете на турските сериали са единствените лоялни към медията зрители в понеделник вечер, когато Нова тв излъчва "Капките", пише "Блиц". Иначе, според официалните данни, на старта на шоуто интереса към двете телевизии е приблизително еднакъв, но впоследствие цифрите се променят в полза на Нова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай