Откриха изчезналото момиче, забъркало се със скандален учител

Откриха изчезналото момиче, забъркало се със скандален учител | StandartNews.com

Полицията откри издирваната Мария Митева от казанлъшкото село Горно Сахрене. 21-годишната била забелязана да се разхожда полугола в района на гробищата, медици са дошли на мястото и са я настанили в Центъра за психично здраве в Пловдив, съобщава "Марица". Оказва се, че тя пиела лекарствата от поддържащата терапия, с която е лекувала психичното си заболяване.

Мария бе видяна за последно от близките си на 28 май и оттогава е в неизвестност. Същия ден заминала с влак за Пловдив, обадила се вечерта, че си е наела квартира за 20 лева и ще ходи на дискотека. Следите й след това се губят. Открито е якето й, където бил мобилният телефон и бележка, адресирана до скандален учител по физкултура, уличен, че опипва млади ученички. В писмо до бившето й гадже Мария пише, че е в интимни отношения с учителя от Коматево. Според близките й тя е с психическо заболяване и взема наркотици. В последния месец не била добре и пушела трева.

Преподавателят в ОУ "Захари Стоянов" в село Коматево е скандално известен. През април шестокласнички подадоха сигнал, че даскалът ги опипва и им подхвърля реплики с изявен сексуален подтекст. Освен това си позволявал да влиза в женските съблекални и да гледа как се преобличат девойките. Близките й започнали собствено разследване и се свързали с човека, открил захвърленото яке на детето им. Той обяснил, че взел старата "Нокиа" от якето, докато разхождал кучето в парк на ул. "Кап. Райчо" в Пловдив. От историята на обажданията близките разкрили, че Мария се е свързвала 17 пъти със своя пловдивска приятелка на име Емануела. Писали и есемеси, като в последния Емануела я напсувала. Издирили и младата пловдивчанка, но тя отрекла да знае нещо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай