Още драма за Боби Михайлов! Къде е първата му жена

Какво е случило в живота на бившия вратар и настоящ шеф на БФС

Още драма за Боби Михайлов! Къде е първата му жена | StandartNews.com

В живота на твърде  коментирания напоследък Борислав Михайлов има много върхове, но и много драми от всякакво естество.

Семейният живот на шефа на БФС Борислав Михайлов е не по-малко бурен от професионалния. Първата му жена Петя Костова, от която той има две деца – Бисера и Николай - от 30 години живее в Америка. Тя емигрирала, когато децата били още невръстни.

Заминала заедно с най-добрия приятел на Михайлов. В САЩ двамата сключили брак, Петя родила дете, но по-късно той я изоставил, пише „Ретро“.

Днес тя има нова половинка, а от началото на тази година успяла да затопли отношенията с децата си от Боби. През годините няколко пъти правила опити да се сближи с тях, но и двамата категорично отказвали и не можели да й простят, че ги изоставила като малки.

През този януари обаче Николай склонил да се срещне с майка си, при това няколко пъти, и дори я запознал с Николета Лозанова.

Сестра му Бисера, която вече има две дечица, обаче продължавала да бъде по-резервирана към родната си майка, която не присъствала на сватбата й с футболиста Живко Миланов преди 12 години. Функциите на Петя изпълнявала втората жена на Боби Михайлов – бившата златна гимнастичка Мария Петрова.

В момента спортно семейство обитава огромен палат в полите на Витоша. Имението разполага с три етажа и с огромен двор, ограден е с висока ограда. В последните дни е пазен денонощно от шестима частни гардове.

От Мария Петрова Михайлов има дъщеря – Елинор, която в момента е студентка в Бостън.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай