Орлин Павлов пее за миски

Орлин Павлов пее за миски | StandartNews.com

Орлин Павлов ще бъде една от гост-звездите на третия пореден конкурс "Мис Национален Отбор". Певецът ще се развихри на сцената в "Булстрад Арена" в Русе. Събитието ще се проведе на 20 ноември. Освен Орлин на сцената ще се представят и Габриела Йорданова, Калин Вельов, Нина Николина и артистите на "Вирджиния Рекърдс" - Михаела Маринова, Пламен и Иво и Павел и Венци Венц.

В същото време 16-те кандидатки, които ще се борят за трите места "Мис Футбол", "Мис Волейбол" и "Мис Баскетбол" премериха за първи костюмите, с които ще участват на финалната церемония и ще се представят не само пред журито, но и пред феновете.

Екипите са направени от студенти на Националната художествена академия, катедра "Мода". Посланието, което носят е да не се забравят българските традиции. Разбира се, те са направен по модерен начин, като вероятно ще има и допълнителни аксесоари по тях за финала.

Трите момичета, които спечелят правото да бъдат "Мис Национален Отбор" ще продължат да носят костюмите и в следващите две години. Освен това една от трите девойки ще представя България и на конкурса "Мис Вселена". Тя ще носи своя екип и там. Сред любопитните екипи се отличаваха "Мартеница" и "Овчарски костюм".

Иначе финалът на "Мис Национален Отбор" за първи път ще се проведе пред привърженици като таргета на конкурса са младите хора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай