Опасен триъгълник в небето. Хаос по летищата, шок за политиците

Топ астролог отправи предупреждение

Опасен триъгълник в небето. Хаос по летищата, шок за политиците | StandartNews.com

Внимание, опасен космически триъгълник! Предупреждението отправи астрологът Филип Филипов. Той би аларма да бедствия и хаос по летищата.

 „До 6 февруари се реализира правоъгълен триъгълник между Слънцето, Луната и Уран по време на Пълнолуние. На личен план това може да създаде проблеми с нервите, странни явления, напрежение в  психологично отношение, пренапрежение и стрес“, сподели във Фейсбук известният астролог и физик, който предсказа терористичния акт на бургаското летище и земетресението в Перник месеци преди тези събития да станат факт, пише „Флагман”.

„Човек трябва да се пази от ток, високо технологичните предмети (телефони, компютри) както и електрическите коли могат да имат проблеми. Интуицията, връзката с Космоса и нашия Ангел-хранител трябва да се пазят и умишлено да се хармонизират“, добавят той.

„На глобален план това е период, в които има умерена опасност за авиацията, като може да има проблеми по летищата или отложени полети, или стачки. Налице е тенденция в крайни анархистични, протестни или революционни тенденции сред обществата и народите, за съжаление и повишен риск от терористична опасност от луди хора“, пише известният астролог.

„Политически лидери могат да получат крайни изненади до края на този Лунен месец. Цели градове, големи региони или дори държави могат да останат без ток в близката 1 или 2 седмици. Налице е природна опасност от светкавици, урагани, торнадо, метеорити, комети, Соларни избухвания и геомагнитни бури. Ето защо, човек трябва да си пази нервите и да пие повече вода и да ползва качествени кръворазреждащи под лекарско ръководство“, добавя той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай