Oктай иска да превърне България в рай

Oктай иска да превърне България в рай | StandartNews.com

София. "Като независим кандидат за народен представител следвам кауза, която е свързана с това да превърнем България в рай". Това заяви Октай Енимехмедов, който се прочу с нападението си над почетния лидер на ДПС Ахмед Доган по време на конференция на партията в НДК. Младежът, който се кандидатира за независим депутат, е под домашен арест.

Енимехмедов обяви пред Нова тв, че е получил разрешение да отиде на изпити, но вместо това е преценил, че трябва да даде интервю пред Нова тв и да обясни защо иска да стане депутат. "Затова мога да дойда в студиото. Смятам, че това не е нарушение, прецених, че да говоря по телевизията е важно"

"Към днешна дата не съжалявам за това, което направих. Много е жалко, че единствено с това ме свързвате", каза Октай за нападението над Доган, което първоначално не искаше да коментира, защото искал да запознае хората със своята кауза.

"Законите, които мога да предложа са свързани с осигуряването на работни места, повишаването на раждаемостта, намаляването на престъпността, както и повишаването на стандарта на средната класа, защото в момента пропастта между бедните и богатите е много голяма", обясни той.

"Очаквам да получа по-голям резултат от общия резултат на всички партии, взети заедно. ДПС няма да има повече от 15 депутати в парламента", е прогнозата на Енимехмедов за вота на 5 октомври.

Той допълни, че счита за доблестно да покаже именно по този начин на целия българки народ, че един политик, който е доказал чрез действията си, че защитава съвсем други интереси, е виновникът.

"Нападнах Ахмед Доган с патриотичен мотив. Това не е криминално престъпление, важни са мотивите", категоричен бе Енимехмедов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай