Огромна мистерия ! Как е бил Матю Пери преди смъртта

Изнесените факти още повече объркват ситуацията

Огромна мистерия ! Как е бил Матю Пери преди смъртта | StandartNews.com

Пълната мистерия около смъртта на Матю Пери се увеличава!

Матю Пери е бил трезвен и много активен в програмата си за възстановяване, дори е говорел на срещи и е спонсорирал други зависими, в навечерието на трагичната му смърт през уикенда.

Близък приятел на покойната телевизионна звезда потвърди, че Пери не е пил алкохол и изглежда "се чувствал добре", преди да бъде намерен мъртъв в дома си в Пасифик Палисейдс в събота.

Но колега от неговата програма за възстановяване каза: „Мати със сигурност не пиеше. Той беше голяма част от нашата общност на АА. Той посещаваше срещи, говореше на срещи и работеше с новодошлите.“

Източник каза, че актьорът се е съсредоточил върху това да помага на други хора, борещи се със зависимостта и наскоро е изразил интерес да сподели историята си чрез публични изказвания.

„Мати каза, че иска да обикаля в университетите и да говори за алкохолизма. Това беше неговият подарък. Той можеше да говори толкова добре и да мотивира хората“, добави източникът.

„За него беше важно да достигне до младото поколение и да разпространи своето послание „Не се предавай“. Той наистина живееше с тези думи.“

„Той винаги караше хората да се смеят, дори на срещите. Но той също беше духовен, не религиозен, а духовен. Той говореше и знаеше, че това е неговата мисия. Да помагаш на другите хора, да им даваш надежда.“

Първоначалните доклади за смъртта на телевизионната икона гласят, че Пери е намерен безжизнен в джакузи, но на мястото не са открити наркотици и няма индикации за насилие.

Смята се, че той се е удавил, въпреки че официалната причина за смъртта все още не е установена и първоначалният резултат от аутопсията е „отложен“, като ще последват токсикологични доклади.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай