Обявиха най-секси политиците. Голям обрат!

Един световен лидер е шампион по нехаресване

Обявиха най-секси политиците. Голям обрат! | StandartNews.com

Голям обрат в класацията за най-секси политици, която традиционно прави сред дамите по света Filgap. Миналогодишният фаворит, канадският премиер Джъстин Трюдо, бе изместен от украинският президент Володимир Земенски. 44-годишният Зеленски, който всеки ден се появява във видеа и снимки във военната си фланелка, е завладял женските сърца, независимо че има щастлив брак с половинката си Олена.

Успешният брак не е намалил фенките на Джъстин Трюдо, който е втори след украинеца, пише „Телеграф”. Джъстин е син на изключително популярния канадски премиер Пиер Трюдо и на фотомодела Маргарет Синклер.

От майка си Джъстин е наследил синьо-зелените очи и чаровната усмивка. Преди да се впусне в политиката, Трюдо е бил активен спортист. Въпреки че е почти на 50, той още има стегнато мускулесто тяло. Точно с тялото си Джъстин блесна преди 10 години, когато на благотворително събитие на Канадската чернодробна асоциация срещу щедро дарение за каузата Трюдо се съгласи да направи импровизиран стриптийз на песен на Кристина Агилера. Импровизацията предизвика истински фурор, а рейтингът на политика полетя към небето.

Именно Трюдо пое ръкавицата, която хвърли руският президент Владимир Путин към западните политици по време на последната среща на страните от Г-7. Руснакът заяви подигравателно, че на старите и отпуснати западняци не им стиска да се съблекат голи до кръста. Коментарът бе по повод на снимки на самия Путин, на които демонстрира мускули. Трюдо реагира, че на него не му трябват придворни фотографи, които да обработват снимките, за да помпат самочувствието му. Препратката е към вече известни факти, че фотографиите на руския лидер претърпяват сериозна обработка, преди да бъдат разпространявани с пропагандна цел.

На трето място след Трюдо в подреждането е истински принц. Причината той да не е първи е прозаична - в страната му го възприемат по-скоро като плейбой.

Става дума за Пиер Раниер Стефано Казираги или просто Пиер. Той е малкият син на принцесата на Монако Каролин. Пиер е много популярен сред поданиците на княжеството. Той е душата на всеки купон, а безкрайните забежки с модели на луксозни яхти са запазената му марка. Пиер твърди, че напоследък се е смирил и жените вече не са му толкова важни.

Веднага след него в мокрите женски сънища е истински арабски принц - шейх Хамдан бин Мохамед.

За него казват, че е модерната по-привлекателна версия на Аладин. Той е приказно богат, като е достатъчно да кажем, че е шейх на Дубай. В родината му той е известен като Фаза, което на арабски означава „Този, който помага”.

Негов подгласник е роденият през 1980 г. Химе Кесар Нимуел Вангчук, който вече е владетел на малкото кралство Бутан. Химе е по-известен с прякора си Краля Дракон.

Мнозина казват, че това е свързано с религия, вярвания и легенди, но не са малко и тези, които твърдят, че се дължи на факта, че кралят е сякаш изваден от касова холивудска продукция за Далечния изток. Освен че е привлекателен, той е и много интелигентен - завършил е с отличие Оксфордския университет.

Плътно след челните позиции е президентът на Уругвай Луис Ласало Поу. Горещият латиноамериканец е известен с политиката в подкрепа на бедните, но и с хобито си да кара сърф и да танцува.

В Европа мнозина са го забравили, въпреки че изигра знаменити мачове с екипите на Милан, Манчестър Сити и Челси. Бившият футболист Джордж Уеа бе избран с убийствена разлика за президент на родината си Либерия.

Не трябва да подценяваме и пакистанския политик Билавал Бхуто Зардан.

Като влияние 30-годишният Зардан не блести с нищо, но с външността си, която дължи на майка си - легендарната Беназир Бхуто, е в състояние да отвори всяка врата.

Старият континент е представен достойно от испанския социалист Педро Санчес.

Високият брюнет е бивш баскетболист, който е запазил стегнатото си тяло. Малко известен е фактът, че испанецът е запален танцьор и още се престрашава да практикува любимия си брейк.

Президентът на Франция Еманюел Макрон доскоро бе считан за безспорен секссимвол и съперничеше с успех на Джъстин Трюдо. Това обаче бе по времето на първия му мандат, когато Макрон обичаше да се появява по бански и с обезоръжаваща усмивка, на първите страници на вестниците.

Авторите на класацията отчитат, че за първи път от много години на челните позиции липсват руснаци и американци. Путин на практика е замразил всяка женска симпатия към себе си в резултат на ролята на Русия във войната, а Джо Байдън няма никакви фенки и е изпреварен от бившия президент Барак Обама, който въпреки възрастта е запазил част от харизмата си.

По отношение на най-антипатичния политик, жените са най-малко привлечени от лидера на Северна Корея Ким Чен-ун. Ким е постигнал своеобразен рекорд с твърда нула на фенките и на почти всички като антифенки. От класацията са изчезнали британските принцове Уилям и Хари, които до миналата година винаги намираха място в първата десетка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай