Обявиха Сарафа за международно издирване

Обявиха Сарафа за международно издирване | StandartNews.com

Рапърът Серафим Мартинов-Сарафа е обявен и за международно издирване, стана ясно от бюлетина на Интерпол за изчезнали хора. Мартинов е в неизвестност от 8 януари.

За последно Сарафа е бил облечен с черно яке и е бил видян на 8 януари. От тогава следите му се губят.

"Приятели, по последна информация Сарафа е напуснал страната и е в Испания. Все още се издирва вече е обявен и от Интерпол за издирване ако някой има някаква информация моля да ми пише лично! Благодаря", написа пък изпълнителят Мишо Шамарапо-рано днес в профила си във Фейсбук.

Известно е, че преди изчезването му е бил в хотел „Метрополитен" в столицата. Това към момента е единствената следа на хип-хоп изпълнителя. На 9 януари, в деня след изчезването си Серафим Мартинов – Сарафа отишъл в хотел „Метрополитен" и запазил две стаи, които платил с банкова карта. Хип-хоп изпълнителят бил сам и носел само една черна найлонова торба. Казал, че едната стая е за него, а другата – за негова приятелка. Момиче обаче така и не се появило в хотела.

По едно време Сарафа излязъл като преди това помолил да му извикат Rent a car. Към 15 часа на същия ден се върнал в хотела, попитал дали колата е там и платил и за нея. Но след това отново изчезнал с таксито. Единственото, което споменал било, че смята „да отиде до мола". Източниците на "Блиц" разкриха също така, че им направило впечатление неспокойното поведение на рапъра. „Беше много импулсивен и приповдигнат", обясниха те.

Преди дни стана ясно, че преди да изчезне, рапърът е написал притеснителни думи във Фейсбук. „Приятели, ако ми се случи нещо, ще разберете много неща!!!, гласи един от постовете на изпълнителя.

Столичната дирекция на полицията е обявила официално за издирване Серафим Евгениев Мартинов по молба на близките му. В съобщението се казва, че 31-годишният мъж е висок 180 - 185 сантиметра, с нормално телосложение, кръгло лице и пъстри очи. Бил е облечен със сини дънкови панталони и черно шушляково яке, обут с маратонки в светлокяфяво и черно. Хората, които разполагат с информация за Мартинов могат да сигнализират на телефон: 112, 02/982 41 60, 02/982 39 18 или в най-близкото поделение на МВР.

Близките му молят за помощ всеки, който го е виждал или е бил в контакт с него да се обадят на: 0884 047 994 или 0879 426 855.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай