Обвиниха Меган Маркъл в тормоз

Твърди се, че тя карала служителите в Бъкингам да се чувстват "унизени"

Обвиниха Меган Маркъл в тормоз | StandartNews.com

От Бъкингамския дворец обявиха, че започва разследване, след като лондонският вестник "Таймс" писа, че бивш служител обвинява в тормоз херцогинята на Съсекс, съобщи Асошиейтед прес. Официално оплакване е подал Джейсън Кнауф, бивш секретар по комуникациите на Меган Маркъл и принц Хари. В момента Кнауф работи за принц Уилям.

Според обвиненията, с лошото си отношение, Меган е принудила двама лични асистенти да напуснат и карала служителите да се чувстват "унизени". От двореца съобщиха, че са много загрижени. В изявлението се посочва, че отделът по човешки ресурси ще проучи обстоятелствата, описани в статията и ще потърси мнението на настоящи и бивши служители.

ВИЖ ОЩЕ: Хейтъри за Меган: Изглежда евтина

Обвиненията в тормоз бяха публикувани четири дни преди излъчването на специално интервю на Хари и Меган за американската тв звезда Опра Уинфри, в което се очаква да разкрият подробности за решението си да се оттеглят от задълженията си като членове на кралското семейство. В откъс от предварително записаното интервю, излъчен като анонс за предаването на 7 март, Меган обвинява Бъкингамския дворец, че "разпространява лъжи" за нея и съпруга й и че двамата няма да мълчат. Анонсът бе излъчен часове, след като от двореца обявиха намеренията си да разследват обвиненията срещу Меган.

Принц Хари и Меган разпространиха изявление, в което отричат херцогинята на Съсекс да е тормозила когото и да било. Говорител на Меган каза, че тя е "натъжена от поредната атака срещу личността й, особено защото тя самата е била обект на тормоз и е дълбоко ангажирана да подкрепя хора, изпитали болка". 

ВИЖ ОЩЕ: Елизабет II си отдъхна: Оперираха успешно Филип

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай