Обрат за шампиона на "Игри на волята"

Рълев разкри истината за отношенията си с участничка от риалитито

Обрат за шампиона на "Игри на волята" | StandartNews.com

Големият победител в "Игри на волята" Иван Рълев разкри истината за отношенията си с участничка от риалитито. Двамата с Денислава Велкова са имали кратък романс, след края на снимките край Царево.

"Може би емоцията там беше много силна и това повлия на нашите отношения, които за кратко имахме. Приключиха. Останахме си в приятелски отношения, нищо лошо нямаме, но не сме един за друг", коментира Рълев в предаването "Събуди се" по Нова.

В предаването атлетът имаше много емоционална среща и с бившата си приятелка - Йоанна. Тогава девойката бе категорична, че ще изяснят отношенията си след края на сезона. По всичко личи, че двамата не са успели да изгладят различията си и не са се събрали. Веднага след излизането си от формата Рълев започва да работи в своята нова лаборатория и споделя, че от тогава до сега няма почивен ден. Той разкрива, че инвестицията за лабораторията не е от наградата, а е купил всичко нужно с подкрепата на своите родители. На финала той дори посвети победата на баща си и сподели, че е много щастлив, че е накарал родителя си да се гордее с него.

"В момента нямам човек до себе си. Изключително фокусиран съм върху работата, която развивам, и бизнеса си. Не остава време за това. Ако имам човек, искам да се раздавам на максимум за него и не смятам, че в момента е времето да имам сериозни отношения с някой, защото връзката няма да е пълноценна и няма да мога да дам това, което мога", допълва шампионът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай