Обрат! Явор Бахаров нов човек, търси опрощение

Актьорът, на когото се размина затвора по-рано през годината, обеща да си вземе бележка

Обрат! Явор Бахаров нов човек, търси опрощение | StandartNews.com

Явор Бахаров, на когото се размина затвора по-рано през годината, обеща да си вземе бележка и да стане нов човек, и явно го е изпълнил. Актьорът е посетил манастир след поредното представление на хитовия спектакъл "Отчаяни съпрузи" в компанията на колегите си Бойко Кръстанов и Даниел Пеев-Дънди. В социалните мрежи братът на Захари Бахаров публикува и снимки от светата обител, на които позира заедно със своите сценични партньори.

Феновете на младия, но звезден актьор, успяха за отрицателно време да наводнят с коментари социалните мрежи, пише bgdnes.bg. Повечето от тях гласят, че любимият на актрисата Рая Пеева неслучайно е посетил манастир.

"Там сигурно се е помолил Бог да го избави от неговите зависимости", допускат поклонниците на таланта му.

Още преди време Явор Бахаров бе наречен с право "лошото момче на българското кино". Основание на медиите да му лепнат този етикет даде делото срещу него, заведено заради използване на забранени субстанции. То приключи наскоро без ефективна осъдителна присъда заради шофиране в нетрезво състояние.

35-годишният актьор явно е решил да се кротне с Божията помощ, защото скандалите, в които се свързва името му, не са малко.

Преди години "лошото момче" на родното седмо изкуство бе закопчано след скандал в района на столичните улици "Паренсов" и "Раковски". Тогава се твърдеше неофициално, че до свадата се стигнало, след като Явор срещнал там бившата си любима и новото й гадже. След 72 часа престой в ареста Бахаров се призна за виновен и му се размина с пробация.

Явор Бахаров не е единствената арт звезда у нас, която се стреми да се поправи с помощта на религията. Поп певецът Миро също призна, че протестантските църкви му помогнали много да се отърве от зависимостта от алкохола.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай