Истина? Евгени със съдбовно решение за Валерия

Драма

Истина? Евгени със съдбовно решение за Валерия | StandartNews.com

След множество слухове, че двамата са се разделили, или че изобщо не са били заедно, а всичко е било заради пиар и реклама на предаването, истината за Евгени Генчев и Валерия Георгиева е факт.

А тя е следната. Да - двамата наистина бяха гаджета и връзката им не беше режисирана. И отново да - вече са разделени окончателно. Решението за това обаче не е на кучкарката, която още на рождения си ден показа грубост към пианиста, а на самия него.

Генчев обмислил много добре нещата и теглил чертата, показвайки "пътя" на изгората си. За радост на мама Светла, разбира се, която се заканила да вдигне банкет и да спретне шумно градинско парти от щастие.

Доказателството за това, че Генчев разкара веганката, не са само думите на близките до него хора, които твърдят същото, но най-вече това, че той спря да следва Георгиева в мрежата. Доскоро пианистът чинно следеше любимата си и това е съвсем нормално за двойка в начален етап на отношенията си, която тепърва се опознава.

"Е, Генчо е умен и не му трябваше много, за да опознае Валерия и да разбере, че от нея не може да чака нито нормален семеен живот, нито скорошно раждане, нито дори отдаденост към самия него, освен към кучетата й. И я остави на тях", смигват източниците, пише razkritia.com.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай