Обеците на Кейт Мидълтън засенчиха триумфа на Ноле на "Уимбълдън"

Джокович с четвърта титла

Обеците на Кейт Мидълтън засенчиха триумфа на Ноле на "Уимбълдън" | StandartNews.com

Обеците на Кейт Мидълтън засенчиха триумфа на световния номер 3 Новак Джокович. Той надви австралиеца Ник Кириос и спечели титлата на турнира „Уимбълдън” при мъжете. Това е четвърта поредна и общо седма титла за Джокович от „Уимбълдън”. Но бижутата на британската принцеса, която бе на легендарния стадион, за да гледа женския финал, се оказаха по-обсъждани от купата на Ноле.

Херцогинята на Кеймбридж за пореден път демонстрира характерния си стил и класа. Тя се появи на финала на „Уимбълдън” за жени с обеци за 1900 британски лири, пише „Дейли мейл”.

Пищно изглеждащите обеци са изработени от 18-каратово жълто злато, жълт цитрин и са инкрустирани с диаманти.

За събитието Мидълтън избра да облече красива жълта рокля. Кралската особа носеше шикозни слънчеви очила, а през част от времето косата й беше прибрана зад ушите й, което й позволяваше да демонстрира бижутата.

Джокович изпита доста разочарования в Големия шлем в последните десет месеца, след като загуби финала на US Open от Даниил Медведев, не бе допуснат до участие на Откритото първенство на Австралия и бе спрян от Рафаел Надал в четвъртфиналите на „Ролан Гарос”. Той обаче достигна осмия си финал в Ол Ингланд Клъб.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай