Няма такъв късмет! Ученик смрази Билалов

С отговорите на тези въпроси

Няма такъв късмет! Ученик смрази Билалов | StandartNews.com

Модещият на Стани Богат Михаил Билалов остава изумен от късмета на участник в предаването.

Специалната седмица в "Стани богат", в която участват деца със свои родители или роднини, протича по много интересен начин за радост на зрителите на емблематичното шоу, пише Шоу Блиц.

Последни на стола пред Михаил Билалов седнаха учещият в Първа частна математическа гимназия Александър Димитров и неговата майка – PR експертът Пепи Димитрова. А това, което се случи пред очите на всички минути след това, няма как да не се коментира дълго!

За младежа стана ясно, че слуша рап, гледа новини, играе баскетбол и като малък се е губил в далечна Калифорния. Той призна също, че в подобни ситуации в Америка се препоръчва първо да се търси униформен, а след това майка с деца.

Сашо и майка му минаха с лекота през първите пет въпроса. Оказа се, че в следващите два от тях ученикът имаше невероятен късмет. Такъв не сме виждали досега в предаването за знания. Шестото питане пък бе: "Кой от металите не е алкален?"

Още преди да чуе вариантите – Желязо, Литий, Натрий и Калий, усмивката на Александър грейна на лицето му. "Светнаха ти очите! Да не би да го учихте това?", попита го ухиленият Билалов. А Сашо отговори: "Да, точно днес го преговаряхме. Верният отговор е желязо".

Така дуото продължи напред, а въпрос № 7 бе "Кое от тези имена не е носил град Пловдив в миналото?" - Евмолпия, Тримонциум, Филипополис или Пауталия. Колкото и странно да звучи, тук зрителите видяха "дежа вю". "Така, може да звучи невероятно чак, но това го преговаряхме в понеделник", зарадва се Димитров. Билалов пък се пошегува: "Което най-малкото означава, че си бил в час".

"За Тримонциум и Филипополис съм доста уверен, че са имена на Пловдив. Сега тук по-скоро се колебая между Евмолпия и Пауталия", поразсъждава ученикът, след което се консултира с майка си, която призна, че смята за верен отговорът Пауталия.

Двамата все пак решиха да ползват жокер "50:50", за да са сигурни. Компютърът остави Филипополис и Пауталия. Те избраха втория вариант и така продължиха напред. "Кой не е сред шест официални езика на ООН?", попита след това Билалов.

Чувайки как Дянкова ги изброява, Димитрова отмяташе с пръсти кои от изброените присъстват в отговорите. И така без проблем се спря на португалския, което бе вярно. "Това е втория жокер, който изгарям, въпреки че знам отговора", ядоса се PR експертът след спечелените 2000 лева.

След това питане сирената в студиото прозвуча. Така участието на Александър и майка му ще продължи в утрешния епизод на "Стани богат

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай