Няма скука. Гришо с нова любов!

Коя е поредната емоция за тенис звездата ни

Няма скука. Гришо с нова любов! | StandartNews.com

На нежния фронт с Григор Димитров очевидно винаги е интересно.

Приятелството на Григор Димитров със сестрите Уилямс е добре известно на тенис обществеността, като първата ни ракета често е посещал различни свестки събития с двете, тренирал е на корта заедно с тях и е посещавал техни мачове.

Легендарните американки пък винаги са обичали да се шегуват под постовете на българина в социалните медии, което се случи за пореден път през вчерашния ден. Българинът посвети публикация на всички хора, които са го подкрепили през изминалата седмица в Париж, за да им благодари и да разкаже за емоциите от една от най-силните седмици в своята професионална кариера, а Серина беше една от първите коментирали, заявявайки, че обича най-добрия български тенисист.

Впоследствие към коментарите се включи Винъс, която искаше да отбележи, че всъщност тя е най-голямата фенка на Григор и над сестра си в това отношение.

"Ай, ай, ай, какво ли ще каже Серина сега по въпроса"? - отвърна шеговито настоящият номер 14, който е определян за най-привлекатлния мъж в ATP Тура и от двете сестри Уилямс, предаде tennis.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай