Новолуние в Телец: Дайте парите на жените!

Напишете желанията си на бял лист

Новолуние в Телец: Дайте парите на жените! | StandartNews.com

На 30.04.2022 в 23:29 часа настъпи новолунието и частичното слънчево затъмнение в зодиакалния знак Телец. Добре, че не се вижда от територията на България!

На 29 април планетата Меркурий навлезе в зодиакалния знак Близнаци, с което ще се подобрят условията за диалог в личен и световен план. Имаме нужда от подобно благо, особено на североизток от нас.

Знакът Телец символизира материализацията в природата. Това е периодът, през който разцъфтява пролетта. Зеленината става по-плътна, растителността избуява, готвейки се за нарастване на плодовете. Това е времето на меко зелените морави и осеяните с цветя ливади. Нека се зарадваме на това благо. Растенията се развиват, набират сила и устойчивост. Природата се подготвя за богата реколта. Звездното влияние на зодиакалния знак Телец ни дава уравновесеност, способност за съсредоточаване и много търпение. Всички тези качества имаме нужда да ги приложим в живота си, особено в настоящия момент.

Тази зодия ни подтиква да търсим сигурност в своето бъдеще. Но твърдоглавието на телците, съчетано с нежелание да приемат чужди съвети, ще ни помага по-адекватно да реагираме на условията, в които сме поставени. Как се съчетават търпение и твърдоглавост? Единствено с разум и вглеждане навътре, както и разбиране на природните закони. Там всичко се успокоява. Ако проявим разум и общуваме по-често с Природата, то дори натрупаното напрежение ще се освободи по един естествен път.

Слабостта на Телеца е неговият егоизъм, който е съчетан с прословутия му инат. Неговата задача е да започне да служи на другите, а не само на себе си. Нека превърнем егоизма в споделяне на ценности, а ината в твърдост при устояване на справедливост и истина.    

През следващият лунен месец ще се занимавате със семейните и домашни финанси, недвижими имущества. Ще имате желание да купувате продук­ти и вещи за дома. Възможно е да проявите екстравагантност в тази насока, което би довело до парични за­труднения! Трудностите биха били предизвикани от евентуално желание да се изпълнят тези проекти с помощта на лизинг или кредит.

Финансовите сделки са нещо обичайно по това време и жените, повече от всеки, ще играят значителна роля в паричните дела или бизнеса ви. Деловата активност вероятно ще бъде свързана с домашни продукти, услуги или недвижимо имущество. Скло­нни сте да помечтаете за придобиване на предмети на изкуствата и лукса, които да украсят вашия дом. Благодарение на съвпада на Венера и Юпитер в зодиакалния знак Риби ще ви се даде успех в социалния живот и във финансовите работи.

Имате по-голяма потребност от емоци­онална и домашна безопасност, както и от материално обезпечение. Отсътствието им се отразява по-интензивно на нервната ви система от обикновено. Ако се вторачите прекомерно в грижи за финансовата обезпеченост, това би ви накарало да гледате по-материално на живота.

Новолунието ще бъде благоприятно за зодиите Телец, Козирог и Дева. То ще доведе до напрежение представителите на зодиите Скорпион, Водолей и Лъв.

По време на новолунието и малко след него  е хубаво да напишете на бял празен лист вашите желания. Проверете след това, кои от тях са се сбъднали? И все пак, нужно е услилие от ваша страна!!!

Темите върху, които може да се фокусирате са следните:

Финансова стабилност

Печелене и харчене на пари

Придобиване на недвижимо имущество

Богатство

Каляване на характера в постоянство, твърдост и смирение

Бъдете щастливи, радостни, ведри като времето навън!!!

Желая Ви здраве и успех!

Азарей – Консултант Астролог:

а[email protected]

facebook: Азарей Azaray

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Азарей
Коментирай