Ново начало за Анджелина Джоли

Актрисата е готова отново да тръгне на срещи

Ново начало за Анджелина Джоли | StandartNews.com

Анджелина Джоли вече е готова за нова глава от живота си след като се раздели с Брад Пит през 2016 г.

46-годишната актриса неотдавна беше заснета на вечеря с бившия си съпруг Джони Лий Милър, а преди това с музиканта The Weeknd, и като цяло се е впуснала в света на срещите, докладват близки до нея, пише "Daily mirror".

Според приятелите й, Анджелина се опитва да навакса "загубеното време", в което е била предимно майка и сега й е приятно да общува с нови хора. "Анджелина се забавлява толкова много в момента и компенсира пропуснатото. Тя въобще не държи да се обвързва отново, просто си живее живота", каза източник пред US Weekly.

Наскоро Анджелина призна, че има "дълъг списък" с ухажори, но предпочела да бъде сама за известно време. Децата й, Мадокс, Пакс, Захара, Шайло, Нокс и Вивиан, също много се грижели за нея, докато излезе от кризата покрай развода.

"Имам шест много способни деца. Събуждам се и първата ми мисъл е:"Трябва да проверя дали са ок". Преди време беше обратното, те си мислеха: "Трябва да се уверим, че мама е добре". Ние сме такъв екип, така че признавам, аз съм много благословена. Децата ми са готини хора", казва Джоли.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай