Ново начало! Какви ги върши по-малкият брат на Рачков

Неговото ново амплоа

Ново начало! Какви ги върши по-малкият брат на Рачков | StandartNews.com

По-малкият брат на Димитър Рачков е поел по нов път след престоя си зад решетките.​​​​​​

Петър Рачков, който е на свобода от лятото насам, е решил да учи висше образование, пише в. "Ретро". Той се е записал да следва в Бургаския свободен университет. Братът на актьора обаче не уточнява точно каква специалност е избрал, но очевидно има амбиции да изчисти репутацията си след престоя в затвора и да гради сериозно професионално бъдеще. Петър е на 43 години и е баща на две деца, а след присъдата, която изтърпя в Бургаския затвор, искал да се поправи и реабилитира пред цялото си семейство, най-вече пред батко си.

Петър дълги години присъстваше в криминалните сводки, но съвсем загази през 2021 г., когато бе вкаран в пандиза, след като се призна за дилър на дрога и сключи споразумение със съда. Братът на известния тв водещ беше закован за разпространение и притежание на наркотици, a тази му присъда бе обединена заедно с друга, която касаеше катастрофата му с полицейска кола в Бургас и опита му да избяга от местопрестъплението. Общото му наказание бе в размер на 3 години и 2 месеца затвор, но на топло той изкара по-малко заради трудолюбието си зад решетките и доброто му поведение, което демонстрирал там.

Заради това бе пуснат навън предсрочно и още с излизането си продължил да работи в бургаска фирма за търговия на храни и напитки, в която помагал още докато бил затворник. След престоя в пандиза Петър се е взел в ръце. Освен че си вадел прехраната по честен път, се хванал да учи и най-вече - поискал прошка от роднините си. Половинката му Златина през цялото време на престоя му в затвора го чакаше трепетно да се прибере у дома при нея и двамата им синове. С любимата си братът на Рачков не бе развалил взаимоотношенията си, но не така розово бе положението между него и актьора, както и с родителите му Станка и Минко.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай