Новият пророк идва в 2023

Божественото число 7 ще ни пази от война, но ще донесе голямата енергийна криза

Новият пророк идва в 2023 | StandartNews.com
  • Божественото число 7 ще ни пази от война, но ще донесе голямата енергийна криза
  • Светът ще е на кръстопът: кръст или хляб

2023 година чука на вратата с всичките надежди и очаквания да е по-добра от кошмарната настояща, в която под ударите на войната, кризата и пандемията човечеството се опитваше да оцелее. Чака ли ни по-светъл период в годината под знака на божественото число седем (2+0+2+3). Историята учи, че по време на тези години преуспяват само онези, които здраво са стъпили на краката си и не късат връзката с духовността. Водещите световни астролози и пророци от миналото са направили своите прогнози за 2023, но за първи път в голяма степен те се припокриват. Но за съжаление с негативните послания. За всички тях идващата година ще се превърне в период на трудни изпитания и конфликти за хората. Ето и предсказанията:

Европа отслабва, вълнения в Русия

За жителите на планетата 2023 г. ще бъде съдбовна година, твърди известният в миналото екстрасенс Волф Месинг. Пророчествата му включват предупреждение, че заради преживяната пандемия икономическата ситуация тепърва ще се влошава. Сериозни трудности очакват страните от Европа, които ще затънат в проблеми. В средата на годината те ще разберат как икономическият им потенциал е слаб.

Заради икономически проблеми и конфликти в нестабилна ще е политическата ситуация в Русия, очакват се социални напрежения и подмолни игри. Но в международен план съюзниците им ще се увеличават. Точно обратна ще е ситуацията в Америка. Във вътрешен план ще има повдигане на икономиката, но много от партньорите им по света ще се отдалечават от тях.

Месинг предвижда още в началото на година да се появи нов пророк, чиито предсказания ще играят важна роля и ще окажат влияние върху световната политическа система. Той също така ще бъде в основата на създаването на ново гражданско движение, което ще позволи на хората по целия свят да се обединяват.

Недостиг на вода и сибирски вирус

Поне три важни прогнози за 2023 г. направи Ванга. Според предсказанията на гадателката, жителите на планетата през следващата година ще преживеят катаклизми и ужасни болести. Сред пророчествата има и такива, които казват, че орбитата на Земята се трансформира. И това ще донесе беди навсякъде по планетата.

Пророчицата определя следващата година като "тъмна и мрачна". Според Ванга идва нова болест, която ще е ужасна и ще погълне света. Според нея тя ще тръгне от Сибир. Глобалното затопляне, което ще разтопи ледниците, ще събуди ужасна инфекция, спяща векове замръзнала.

Ванга говори и за друг проблем от естествен характер - за липсата на водни запаси на Земята, както и за политическите последици, свързани с този проблем. Недостигът на вода ще принуди много страни да го търсят в други части на света и това ще донесе политическо пренареждане.

Тя предвижда тежка съдба за Индия, където температурата на въздуха ще достигне 50 градуса и където ще настъпи глад поради атаката на скакалци върху културите. А азиатските страни и Австралия ги очакват ужасни наводнения.

Най-странната и прогноза е свързана с неочаквана изненада, която ни очаква: ще има сигнал от извънземни цивилизации.

Световни катаклизми и глад

Известният с прогнозите си за пандемията от коронавирус, младият индиец Абигейл Ананд, също предупреждава за актуализирана и мутирала версия на ужасна болест. Той обаче твърди, че това ще е нов щам на коронавируса. Той ще появи в момента, в който всички смятат, че болестта се е превърнала в обикновен грип.

Според нето заради лошата зърнена реколта светът ще се сблъска с глад. Земята ще потъне в ерата на глобални катаклизми и катастрофи. За Русия следващата година ще бъде много трудна. Никой обаче няма да може да промени тези неблагоприятни събития.

Изборът ще е между кръста и хляба

Най-зловещи са предсказанията на една от най-силните ясновидци на 20-ти век - Света Матрона Московска. В нейните прогнози на планетата ще останат малко вярващи. Ще бъде време, когато ще трябва да избираме кръста или хляба.

"Хората ще бъдат под хипноза. Това ще донесе много жертви“, казва тя. Според някои анализатори на виденията й "хипнозата", за която говори е глобалната мрежа, която променя духовния живот на човек и отнема много от времето му. Символът на кръста и хляба се тълкува като избор на пътя за постигане на успех и благополучие, където пътят на кръста е честен и праведен път, докато хлябът е символ на нечестен и лъжлив път за постигане на цел.

Тя също така предупреди, че смъртта може да настъпва неочаквано. "Вечер ще бъдете всички на земята, а на сутринта ще станете и всичко ще мине под земята", казва нейното пророчество.

Светлината в края на тунела

Турският астролог Мурат Коюн нарича този период "годината на огромна енергийна криза". В същото време нумерологът припомня, че числото седем, което се получава(2 + 0 + 2 + 3), е символ на късмета. Седем, каза той, помага в бизнеса и творчеството. Особено късметът в този момент ще съпътства всеки, който се занимава с предприемачество.

"Числото седем има почти божествена енергия", смята нумерологът.

Мурат Коюн тълкува и годината на Синия воден заек. Според него през март догодина Плутон, който отдавна е в Козирог, ще се премести в знака на Водолей. И по това време всеки ще може да види "светлината в края на тунела".

Транзитният период на Плутон ще продължи дълго. Чрез прехода мнозина ще имат шанс да поправят грешките си, допуснати в миналото. Плутон във Водолей ще помогне на всеки знак да намери истинската си сила. Но това не е сила, която се стреми да контролира, използва и печели, а такава, която се стреми да намери истината.

Преходът на Сатурн към знака на Риби в началото на март също ще има мощно въздействие върху много области на живота. През този период възгледите на много хора за живота и взаимоотношенията ще започнат да се променят към по-добро. В същото време обаче мнозина ще увеличат емоционалността, ще увеличат страховете и тревогите. Всеки знак ще бъде обект на сериозни психологически влияния. За да излезете от ситуацията, ще трябва да се съпротивлявате.

Преминаването на Юпитер от знака на Овен до знака на Телец ще позволи на мнозина да подобрят финансовото си състояние.

Голямата война

Френският астролог Нострадамус предупреди, че Третата световна война може да започне през 2023 година. Той твърди, че сегашната източноевропейска криза ще се превърне в "голяма война". В бележките му се казва, че тя ще продължи седем месеца:

"Хората умират от зло. Руан и Еврьо няма да паднат пред краля, се казва в пророчеството.

Нострадамус също пише, че определен "божествен огън ще падне върху царската сграда". Съвременните изследователи интерпретират този цитат като установяване на нов световен ред.

Метеорит ще унищожи Амстердам

Мъж, представящ се за пътешественик във времето, публикува видео в TikTok с прогнози за следващата година. Видеото, което "гадателят" публикува в социалните мрежи, обиколи медиите и заинтересува дори на The Sun.

Той твърди, че в Нидерландия се очакват големи инциденти. Според него още на 4 януари 2023 г. учените ще открият бункер със следи от древни цивилизации и това ще промени представата за хората, живели в минали векове, която Айнщайн е предсказал на света през миналия век.

През април следващата година, според пътешественика във времето, Амстердам ще бъде унищожен от метеорит, който ще удари града от небето.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай