Новият Джеймс Бонд. Кандидатите /СНИМКИ/

Трудно е някой да наследи Даниел Крейг

Новият Джеймс Бонд. Кандидатите /СНИМКИ/ | StandartNews.com

След 16 години, пет филма и съмнително розово сакомандатът на Даниел Крейг като Джеймс Бонд тъжно достигна своя край по-рано тази година, коментира днес в обширна публикация Би Би Си.

И докато все още не сме изцяло сигурни какво означава Спектър на утехата, знаем, че Крейг поднесе едни от най-добрите филми в поредицата и трудно ще бъде надминат от наследника си.

Така че, кой може да се въплъти в образа на агент 007?

Има няколко кандидати, чиито имена са спрягани за тази цел през последните години.

Какво се знае дотук? Миналата година продуцентката Барбара Броколи заяви, че „Джеймс Бонд може да е цветнокож, но е мъж“.

Том Харди

И тук се появява кандидатурата на Том Харди, който има доста мачо роли. Той даде заявка за това още през 2012 г., когато заяви: „Бих играл Бонд с Кристофър Нолан (режисьор на „Интерстелар“, „Тенет“, поредица филми за Батман и др. – бел. ред). Би било страхотно“.

Но Харди е на 44 г. и това би могло да е пречка. През 2006 г., когато излиза „Казино Роял“ - първият филм за Бонд с Даниел Крейг, той е на 38 г.

Възрастта може да потенциална пречка и за Идрис Елба (49 г.), който бе фаворит да поеме ролята в продължение на дълго време.

„Коли, жени, мартинита. Кой иска това? Звучи ужасно“, шегува се Елба през 2016 г. и признава, че може да е „твърде възрастен“ за целта.

Актьорът Идрис Елба

Тук се появява 33-годишният Реге-Жан Пейдж, който всеки път на червения килим изглежда сякаш е на изслушване за ролята на агент 007. Препоръчва го и бившият Бонд Пиърс Броснан.

Реге-Жан Пейдж

Звездата от „Игра на тронове“ Ричард Мадън също може да се окаже добър Джеймс Бонд с оглед на ролята му в драмата „Бодигард“. Още повече, че е шотландец какъвто бе първият агент 007 – Шон Конъри.

През 2018 г. обаче Мадън отрече спекулациите по въпроса.

Би Би Си посочва и други имена, сред които Ейдън Търнър, Том Хидълстън и Килиън Мърфи, както и по-известния като Супермен Хенри Кавил.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай