Нови подробности за сина на Хари. Какво следва за принц Арчи

Разкри ги Меган Маркъл

Нови подробности за сина на Хари. Какво следва за принц Арчи | StandartNews.com

Откакто Меган Маркъл и принц Хари родиха станаха родители на първородния си син Арчи Маунтбатън-Уиндзор през 2019 г., те до голяма степен го държат далеч от светлината на прожекторите. Но от време на време някой от родителите му разкрива няколко подробности за 4-годишното дете и неговите интереси. Миналия месец Меган разкри, че Арчи е начинаещ фотограф, когато беше модератор на панел на Netflix, в който участваха фотографът Мисан Хариман и актьорът Дейвид Ойелово, съобщи Vanity fair.

Въпреки че основната тема на дискусията беше The After, новият късометражен филм на Хариман, Меган благодари на приятелката си, че е дала на сина ѝ няколко съвета за тази форма на изкуство. "Вдъхновението е дълбоко", каза Меган. "Нашият 4-годишен... 4-годишен и половина син - той ще каже: "Не, аз не съм на 4 години. Аз съм на 4 години и половина. Мисан му показваше как се прави фотография последния път, когато беше при нас, и аз купих на Арчи фотоапарат, а той каза: "Но това не е Leica като на Мисан", каза Маркъл, предаде БГНЕС.

Немската компания за фотоапарати е известна с трудоемкия си производствен процес и високите си цени, така че изглежда, че може да мине известно време, преди Арчи да направи този ъпгрейд. "Казах му: "Няма да си вземеш Leica! Дори за Коледа", разказа Меган. "Така че ви благодаря за вдъхновението", добави тя.

Така че, дори фотографското оборудване да не е в списъка, Коледа на Арчи със сестра му Лилибет пак ще бъде изпълнена с празненства. През октомври Меган спомена, че тя и Хари развиват нови празнични традиции с младото си семейство. "Създаваме нови обичаи сега, когато малките ни деца растат, и се наслаждаваме на всеки момент от това", каза тя. "Обичам да подрязвам и украсявам елхата заедно с децата си".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай