Нова жалба срещу Жени Калканджиева

Миската тормози съседите си

Нова жалба срещу Жени Калканджиева | StandartNews.com

Жени Калканджиева си навлече нови неприятности. Съседите на звездата са пуснали нови жалби срещу нея, след като отново са записали клипове, на които се чува силна музика и блъскане в ранните и късните часове на деня, идващи от апартамента на миската. Клиповете са били предадени на полицията

„Тормозът продължава ежедневно. От 6.00 сутринта започва блъскане, тропане и силна музика", споделят съседите пред Glas.bg.

На 25 юни е делото срещу Калканджиева за дребно хулиганство заради бурната нощ навръх Гергьовден. 24 часа след ареста бе насрочено делото в софийския Районен съд, но се отложи заради разпит на нови свидетели.

Много от жителите на кооперацията, в която живее Жени, искат тя да се изнесе. Те са направили подписка още когато съпругът на Мис България преби един от съседите в блока. Стефан Манов - Тачо бе задържан и освободен под гаранция от 5000 лева. Той не живее в кооперацията в квартал „Бояна“ вече втори месец. При него е и синът им. В апартамента в момента е само Калканджиева, която е поставила няколко камери за видеонаблюдение в кооперацията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай