Нови хитови попълнения от филми и анимации през юни за зрителите на А1 Видеотека

Специална селекция от детски филми очаква потребителите на Xplore TV по случай Международния ден на детето

Нови хитови попълнения от филми и анимации през юни за зрителите на А1 Видеотека | StandartNews.com
  • Специална селекция от детски филми очаква потребителите на Xplore TV по случай Международния ден на детето

През юни потребителите на А1 Xplore TV ще могат да избират между нови филмови заглавия в разнообразни жанрове и множество анимации по случай Международния ден на детето. Сред актуалните предложения в А1 Видеотека този месец са българският филм „МАЙКА“, историческата драма „Вавилон“ и анимацията „Приключението на мумиите“.

Вдъхновяващият български филм „МАЙКА“ на режисьорката Зорница София разказва една вълнуваща история за алтернативно родителство, за родителството като избор и начин да направиш света по-добро място. Продукцията, базирана на историята на действителен човек - театралния режисьор Елена Панайотова, показва пътя, по който една жена преоткрива силата и смисъла на думата „Майка“. Главната героиня (Дария Симеонова), която не може да има свои биологични деца, избира да инвестира таланта си за тези, които имат по-малко и от нея, децата в риск, за да стигне до Кения, където помага на хиляди деца-сираци да мечтаят. Филмът „МАЙКА“ зарежда, вдъхновява и дава шанс на зрителите да открият истинската същност на родителството - учението да даваш. Филмът заразява с вярата, че всеки човек може да промени света за по-добро, само трябва да започне, понякога с най-малките неща.

„Вавилон“ е историческа драма, която проследява животите на актьора Джак Конард, в ролята Брад Пит, новоизгряващата звезда Нели ЛаРой, изиграна от Марго Роби и Мани Торес (Диего Калва). Филмът олицетворява прехода на Холивуд от нямо към звуково кино в края на 20-те години, който е белязан от поквара, блясък и големи мечти. Животите на тримата главни герои се преплитат в неочаквани обрати и показват човешката същност от най-красивата до най-суровата ѝ форма. „Вавилон“ предлага палитра от емоции и нестандартни преживявания на кинофеновете.

Забавната анимация „Приключението на мумиите“ отвежда три древноегипетски мумии в днешен Лондон, където ги очакват куп приключения и забавни случки. След като археологът лорд Карнаби прониква в пирамидата и успява да открадне семеен пръстен, трите мумии напускат древен Египет, за да поемат на приключенско пътешествие заедно с домашния си любимец крокодил. Докато се опитват да си върнат изгубената семейна реликва мумиите се срещат с особеностите на настоящия живот и предизвикват поредица от нестандартни случки.

По случай празника на детето, през месец юни абонатите на A1 Видеотека ще могат да се насладят и на поредица от детски филми, сред които „Миньоните 2“, „Ела, изпей!“, „Круд: Нова епоха“, “Котаракът в чизми“, „У дома“, „Чудовища срещу извънземни“ и още много други. Филмите могат да се наемат за 48 часа, през които да се гледат неограничен брой пъти в платформата А1 Xplore TV.

Във Видеотеката на Xplore TV зрителите могат да избират между повече от 25 000 сериали и филми от разнообразни жанрове. Платформата предлага нови заглавия от чуждестранни и български продукции всеки месец, а технологията с изкуствен интелект я превръща в „приятел“ на зрителя, като предлага съдържание според предходните предпочитания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай