Нова мания: Моя ден с Лео

Животът на Ди Каприо онлайн в социалните мрежи

Нова мания: Моя ден с Лео  | StandartNews.com

Леонардо ди Каприо не взе "Оскар", но стана най-популярната личност в социалните мрежи. В началото на седмицата лицето му разцъфна в куп смешни колажи, в които феновете иронизираха разочарованието му от поредната изгубена битка за най-престижното киноотличие. Сега обаче анонимен фотограф създаде група, наречена "Моя ден с Лео", която трупа хиляди последователи. Артистът публикува снимки на Ню Йорк, към които майсторски прикача фигурата на Ди Каприо. Разходка до езеро с лебеди, закуска с кафе и сутрешен вестник, покатерилия се на дърво и двайсет години по-млад Лео са малка част от арт колажите, които зарадваха феновете на кинозвездата. Вероятно анонимният фотограф след време ще подреди монтажа в изложба, която ще се превърне в хит, прогнозират зад океана. Самият Ди Каприо пък се е покрил за медиите и все още не е коментирал официално поредното пренебрегване от страна на Академията.

 

Дрю Баримор: Булките трябва да са естествени

 

Дрю Баримор смята, че за жените изборът на прическа и грим за сватбения ден е изключително важен момент. "Този ден е толкова сюрреалистичен и важен за хората. Мисля, че най-голямата грешка, която можете да направите, е да прекалите. Не трябва да се появявате с луди спираловидни къдрици и тежък грим", сподели актрисата. "Оценявам желанието на жените да бъдат различни, но това не е времето за игри. На моята сватба ми отне десет минути да направя косата и грима си", добави Баримор.

 

Джъстин Бийбър и Селена Гомез са се събрали отново. 

 

Двамата тийн идоли били забелязани заедно в Тексас. Там Бийбс и любимата му се насладили на романтична закуска, на която обсъдили бъдещите си планове и чувствата си. "Той наистина иска да си я върне обратно и прави и невъзможното", издава близък приятел на певеца. По всичко личи, че Селена също е склонна да се върне в прегръдките на бившия си, щом му е дала шанс за среща.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай