Нова паника. Зелено кълбо вдигна тревога

Кадри от камера показват зелено кълбо на небето

Нова паника. Зелено кълбо вдигна тревога | StandartNews.com

Кадри от камера уловиха зелено кълбо да минава през небето в Луизиана. Необичайното явление предизвика паника за НЛО сред местните жители, които вярват, че това може да е знак за извънземни.

Кадри от камера на входна врата заснеха момента, в който яркото изумрудено кълбо се извисява над хоризонта в 4:30 сутринта на 14 юли в град Гретна, точно от другата страна на река Мисисипи от Ню Орлиънс, пише Daily Mail, цитирано от GlasNews

17-секунден клип от домашното охранително устройство започва с изглед към тъмна крайградска улица без признаци на движение. Изведнъж зелена светлина се появява отдалече, като се приближава и "пада" зад къща. Осветява цялото небе, преди да изчезне.

AccuWeather сподели клипа в Twitter, описвайки наблюдението като „метеор“ - въпреки че много хора са убедени, че може да става дума за НЛО., подобно за ситуацията с метеора, който падна до България преди дни.

„Ослепително! Метеор озари небето в югоизточна Луизиана вчера сутринта!“, написаха от метеорологичната служба.

Явлението е видяно от цели шест щата.

Светлинното шоу е уловено и на запис на видеорегистратор от шофьор, минаващ през Луизиана.  За няколко секунди може да се види как светлината се движи отдясно наляво на пътя, осветявайки небето в драматична проекция, докато пресича хоризонта.

Жители на Луизиана от Медисънвил и Юнис също съобщиха, че са видели феномена.  Други публикуваха отново видеоклиповете в социалните медии и спекулираха за потенциален извънземен живот. Някои дори са подали сигнал на 911.

Това се случва след серия мистериозни информации за НЛО в страната в последните два месеца, пише GlasNews

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай