Нова година носи пълно щастие за пет зодии

Астрологът Тамара Глоба назова пет знака на зодиака, които ще бъдат щастливи през 2022 г.

Нова година носи пълно щастие за пет зодии | StandartNews.com

Астрологът Тамара Глоба назова пет знака на зодиака, които ще бъдат щастливи през 2022 г. Следващата 2022 година ще се проведе под егидата на Водния тигър. Водният тигър е интелигентно и прагматично животно, което се отличава със своята предпазливост. Хищникът ще помогне да се извлекат полезни уроци от допуснатите грешки, да покаже гъвкавост на мисленето, предпазливост и решителност. Всичко това ще донесе късмет на хората, които могат да инвестират в бъдещето си. И така, астрологът Тамара Глоба предсказва щастие за следващите пет знака на зодиака през следващата година.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците са амбициозни и доброжелателни, така че не бива да им се позволява да бъдат затрупани от негативни емоции. В личния им живот ги очакват неочаквани промени, за които трябва да бъдат подготвени. Зимните месеци ще бъдат белязани от щастие и радост, те трябва да бъдат отдадени на нови запознанства - те ще бъдат полезни в бъдеще.

ЛЪВ

Следващата година ще бъде обещаваща за Лъвовете - през първата половина се очаква успех в работата, а втората половина ще донесе щастие в отношенията. В края на годината може да има здравословни проблеми, но Лъвовете ще са пълни с енергия и страст, която ще заредят и с близкото си обкръжение.

ДЕВА

2022 г. ще отвори безкрайни възможности за Девите. Представителите на тази зодия ще могат да намерят щастието в самота и независимост. Ще трябва да положите много усилия в кариерата си, но след това можете да очаквате големи успехи. Също така, Девите ще могат да разчитат на сбъдването на своите съкровени мечти. Те ще бъдат подкрепяни от партньор в настоящата връзка. Още през есента ще има възможност да се отпуснете.

СТРЕЛЕЦ

Стрелецът през 2022 г. ще преживее специална промяна във взаимоотношенията. В живота ще се появят хора от миналото, които ще трябва да докажат своята лоялност. Освен това ще трябва да бъдат разрешени някои проблеми, които ще останат от 2021 г. Като цяло обаче Стрелецът ще прекарва времето си активно, с удоволствие. Като цяло годината ще донесе удовлетворение, за което представителите на този знак отдавна мечтаят.

КОЗИРОГ

Романтичните отношения ще изискват специално внимание на Козирозите. Също така ще се появят трудности, които са изисквали решения в миналото и те най-накрая могат да бъдат решени. Козирозите ще бъдат добри наставници за своите близки. На работа не бива да се разсейвате от клюки, а също така трябва да се погрижите за здравето си в края на годината.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай