Нова драма в живота на Жени Калканджиева. Закъса го

Огромни проблеми с Тачо

Нова драма в живота на Жени Калканджиева. Закъса го | StandartNews.com

Спокойствието на Жени Калканджиева със сигурност отново е нарушено и то доста солидно. Този път това се случва заради новото дело, което битият от съпруга й Тачо мъж завежда срещу него, придаде БЛИЦ.

Тачо отново ще се окаже под ударите на Темида, след като Върховният касационен съд намали присъдата му от 3,5 години затвор за побой на съсед и закани за убийство, магистратите измениха наказанието му на година и шест месеца условно. Решение, което не удовлетворява жертвата Георги Василев, който е категоричен, че няма да спре да търси справедливост.

"Ще заведа частно дело срещу вече осъдения и това ще е за средна телесна повреда, води се по частен характер. Няма да спра дотук с делата. Ще продължа да си търся правата.

По отношение на финансовата част - ако това дело, което ще заведа отново с адвокат Димитър Марковски, е успешно, ще направя дарение, след консултация. Парите ще отидат в дом за деца в неравностойно положение или в помощ на възрастни хора", категоричен е мъжът, който през 2020-та бе нападнат от партньора на бившата шеста по красота в света. Този път фокусът ще e насочен, както към извършителя, така и към неговия съучастник, представен по-рано само с фамилията си - Златанов.

"На предишна инстанция присъдата бе три години и половина ефективна, т.е. затвор, сега е драстично намалена. Да - в свидетелството за съдимост е отбелязано, но в крайна сметка човекът, който е виновен, не получава заслуженото", казва още Георги и добавя, че битката, която продължи близо три години и половина, му е коствала време, пари и нечовешко търпение. И днес той все още не ходи сам и спокоен по улиците.

Възмутен е от поведението на Тачо, който ден, след като отърва затвора, сподели видео, уловило как се забавлява, вероятно празнувайки. На кадрите Стефан танцува на лодка - публикация, която се появи и бързо изчезна от уеб пространството, пише "Галерия".

"Странно ми е как човек, който е осъден, се качва на собствена или яхта на приятел, за да се весели. Радва се, че е отървал затвора ли? Това показва, че условната присъда действително е нищо, ако не е допълнена от общественополезен труд или дейност, която да превъзпита и по-точно да види масата, че извършителят се е поправил, или иска да го направи. А видеото показва, че лицето е далеч от тези мисли. Съдиите може да са прави или не, хората съдят по делата", казва още жертвата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай