Петък,

Нова драма с Александра Богданска. Направи беля

От: СТАНДАРТ -
8436
Нова драма с Александра Богданска. Направи беля
A
A
A

Моделката и инфлуенсър Александра Богданска отново изпадна в премеждия на пътя, след като от известно време насам е нарицателно за неправилно паркиране, слагане на скоби и плащане на глоби. Този път красавицата успя да се натресе в бордюр и да счупи бронята на колата си, докато пътува със сина си Габриел от детска градина. 

Червеният Dodge на моделката определено преживя много в ръцете й, защото това е пореден подобен инцидент. Сефтето Богданска прави в началото на тази година, когато обаче прие нещата доста позитивно. Тогава излезе бързо от ситуацията - залепи бронята с тиксо и си продължи по пътя.

Този път обаче, както самата тя отбелязва, е по-различно, защото Богданска доста се е разстроила от ситуацията. Все пак, три били нещата, които й помогнали да се справи и сега преодолее инцидента. Първото - синът й Габриел, за когото Алекс споделя, че й е казал, че всичко ще бъде наред "и всичко е наред, защото сме здрави и сме заедно", добавя още моделката пред "Телеграф".

Сподели и друго - как една жена я догонила й и казала, че е страхотна, без да я познава, освен това прочела и мило съобщение от последовател в Инстаграм, благодарение, на което успяла да вдигне духа си.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com