Нова дама изгря край Сашо Кадиев

Рая Пеева влезе в "Преди обед"

Нова дама изгря край Сашо Кадиев | StandartNews.com

Актрисата от Младежкия театър Рая Пеева е новата дама край Сашо Кадиев. Красавицата започна работа в „Преди обед” ден преди началото на лятната му ваканция. Говори се, че гаджето на Явор Бахаров се цели в мястото на Деси Стоянова. Назначаването на Рая стана тихомълком – без обичайните фойерверки, с които Би Ти Ви въвежда в ефир новите си лица. Актрисата влезе в предаването за първи път в четвъртък, за да покажат върху лицето ѝ актуалните тенденции за летен грим. Ден по-късно тя проведе и първото си официално интервю с студиото в компанията на Кадиев. Неин гост бе украинката Валерия Цимбал, която преди време спечели конкурса „Умна и красива” в несъществуващото вече предаване „Шоуто на Слави”. Темата на разговора бе как да четем по лицата на хората. Преди началото му Сашо спомена, че Пеева „вече е част от екипа на „Преди обед”.

Това се случи във възможно най-странния ден за нови назначения – последният преди лятната ваканция. По причини, които така и не бяха съобщени в ефир, Деси пък изненадващо си взе отпуска в понеделник същата седмица, без да се сбогува със зрителите и без да им пожелае весело лято, каквато бе традицията в предаването досега. Съвпадението на всички тези обстоятелства поражда въпроса дали актуалният тв сезон не е бил последен за Стоянова като водеща на „Преди обед”? Обективно погледнато Би Ти Ви няма повод да я сменя, тъй като брюнетката е едно от най-харесваните лица в медията. Но фактът, че тя излезе в отпуска само седмица преди официалната ваканция на предаването, а едва 4 дни по-късно до Кадиев застана друга дама, поражда съмнения. В екипа се говори, че Рая уж била назначена да прави собствена рубрика, а не да води цялото шоу. Хората, които я познават, обаче знаят колко е амбициозна тя. Никой не очаква да се задоволи само с рубрика.

Според слуховете, лично продуцентът на „Преди обед” Георги Тошев е уредил с работа актрисата, тъй като е близък с родителите на Рая. Преди време той сподели в ефир, че я познава от дете. Ходел на гости в дома на родителите ѝ, а тя щъкала около него и го забавлявала. Към днешна дата обаче житието ѝ не е забавно.

В момента малкият Бахаров почти не работи. На любимата му ѝ се е наложило да търси допълнителна работа, за да издържа и себе си, и него. Предполага се, че именно затова е решила да се пробва като тв водеща в предаването на своя приятел Георги Тошев, пише Уикенд. Странно е мълчанието, с което Рая бе назначена. В петък актрисата само бегло загатна за новата си работа със снимка и коментар на английски език, който в превод означава „Ново начало”. От „Преди обед” публикуваха друга нейна снимка на своята страница във Фейсбук, но без никакъв коментар.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай