Нов разстрел на бизнесмен в София (ОБНОВЕНА)

Нов разстрел на бизнесмен в София (ОБНОВЕНА) | StandartNews.com

Отново брутално убийство на бизнесмен в София. Застрелян е собственикът на модна къща „Агресия".

Около 19,00 часа снощи Александър Антов излязъл да разхожда кучето си, но не се прибрал. Близките му го пуснали за издирване, съобщава Нова телевизия.

От снощи е започнало издирване. Посреднощ полицаите са намерили тялото на бизнесмена на алея близо до дома му. Той е бил застрелян с два куршума в главата.

Това е второ показно убийство в София само за седмица. На 7 януари вечерта в София беше разстрелян 53-годишният бизнесмен Веселин Стоименов.

Още снощи семейството на убития собственик на модна къща "Агресия" Александър Антов е подало сигнал за изчезването му, предаде БЛИЦ.

Според някои поне 2 са куршумите в главата на убития бизнесмен. Има и няколко изстрела в тялото на собственика на модна къща "Агресия".

Близките на бизнесмена се притеснили, когато той не се върнал от разходка. Кучето, с което излязъл Антов, се прибрало само вчера вечерта. Тогава обезпокоените хора сигнализирали в Четвърто РПУ.

Според осведомени източници снощи е била предприета мащабна акция за издирването на Антов. В нея, освен полицията, са се включили и екипи от пожарната, които са осветявали местността. Използвани са били и следови кучета, за да се установи накъде е тръгнал бизнесменът.

Интересното е, че от пресцентъра на МВР съобщиха, че не е ясно дали намереният мъж в кв."Бистрица" е прострелян, убит, или сам е сложил край на живота си.

От МВР уточняват, че единствената информация, която е известна до момента и е коректно да бъде цитирана е, че около 21.00 часа снощи на тел. 112 бил подаден сигнал за изчезнал 63-годишен мъж. Предприети са издирвателни действия. Тялото на мъжа е открито към полунощ в гориста местност в близост до дома му. Извършени са съответните процесуални действия. Мястото е отцепено, криминалисти са извършили оглед, такъв е извършен и днес сутринта. Тече разследване. Все още не може да бъде потвърдена самоличността на 63-годишният мъж.

Очаквайте подробности!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай