Нов секс символ - Адриан Нартеа от „Влад“

Бившият волейболист никога не е мечтал за слава

Нов секс символ - Адриан Нартеа от „Влад“ | StandartNews.com

Актьорът в главната роля на хитовия румънски сериал “Влад” – Адриан Нартеа, е спечелил първата си голяма роля в киното след тежък и продължителен кастинг. Това призна самият той в “Преди обед”. Няма никакво съмнение, че 39-годишният Адриан е новата звезда и секс символ в северната ни съседка. Още с първите епизоди в сагата, в която се преплитат екшън и романтика, печели сърцата на зрителите.

Повече от четири месеца след като се явил на първи кръг, Нартеа получил обаждане, че е одобрен за втория, където бил в сериозна конкуренция с десет от най-добрите актьори в Румъния. “Голям късметлия съм, че ме избраха”, казва Адриан, в очакване на снимките на следващия сезон на любовно-криминалната сага, която гледаме по Би Ти Ви.

За ролята на Влад той се е готвил половин година. "Учих се да залагам, да съм по-въздържан, изобщо да вляза в обувките на Влад. Трябваше да започна да разсъждавам като много заможен човек. Беше доста сложно за мен”, признава чаровинкът. Имало е и доста екстремни моменти пред камерите – наложило се е да снимат летни сцени навън при -15 градуса, друг път пък са се потили при + 35 градуса. Интересното било, че сякаш героят на Влад имал нещо общо със Супермен, защото независимо в какво време се развива действието, той винаги е с костюм и по сако, шегува се Адриан.

Преди да стигне до Влад, Адриан Нартеа има десетгодишна кариера на професионален волейболист. Признава, че е много дисциплиниран и организиран покрай спорта. В живота му следва и сериозна модна кариера с много участия в ревюта и реклами, като водещ на предавания и специални събития. Лицето му често е избирано за реклами, където играе съпруг или баща. Но истинската роля на баща се оказва любима за него в реалния живот. Има чудесна малка дъщеря, която обожава и която го учи на търпение. Издава, че съвсем скоро семейството му очаква второто си дете.

“Не искам да се чувствам като знаменитост, но след успеха на сериала всички се отнасят към мен като към звезда. Това ме радва, но е и голяма отговорност, защото трябва да си пример”, казва актьорът с хиляди последователи в социалните мрежи, като много от тях са деца.

„Идвал съм много пъти в България – и по работа, и на туризъм“, сподели Нартеа пред Цвета Макгрегър. Съвсем скоро ще бъде пак у нас, за да покара любимия си сноуборд.

Адриан е роден на 6 август 1981 г. в Брашов и завършва Националната академия по физическо възпитание и спорт в Букурещ. Дебюта си пред камера прави през 2007 г. Женен е за красивата манекенка Алина Феринчеак. Участвал е в британската драма от 2014 г. “За кралицата и страната” на Джон Бурман, продължение на “Надежда и слава” от 1987 г.

Адриан се е снимал и в комедийния сериал “Блокът”, който разказва за забавните приключения на семейства, които живеят в една кооперация - нещо като  “Етажна собственост” по Нова телевизия.

Актьорът поддържа добрата си физика с много спортове, като често практикува скуош. Като любител на адреналина обича и каскадите. Той се надява, че ще получи предложение за голям екшън филм. Като на кино Адриан е предложил  брак на жена си  - на Свети Валентин я поканил в сладкарница, а въпросът бил изписан върху шоколадова торта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай