No money, no bulka (ВИДЕО)

No money, no bulka (ВИДЕО) | StandartNews.com

"No money, no bulka"/ "Няма пари, няма булка". Това са думите, които един мексиканец чува преди да вземе своярта избраница от дома на родителите й. Мъжът, който решил да свърже живота си с наша сънародничка, разпространи весело видео от тяхната сватба в интернет. Ето тяхната история през обектива на Нова тв.

Кристина е от Варна, а Орландо от Мексико. Двамата се срещат за първи път в Китай, пишат си по интернет от около година, а от две години имат връзка и решават да се оженят. Първо го правят в Мексико, но след това решават да изпълнят и българските традиции и обичаи.

Орландо все още не може да проумее защо е трябвало да плаща, за да вземе Кристина. Спомня си и, че кумът го посъветвал да се съгласява с всички и да казва само "добре".

Два месеца след сватбата се наложило Кристина да се върне отново в България, а мъжът й да остане в Мексико. Въпреки това те се чуват всеки ден по скайп и говорят на български. "Обичам кебапчета, таратор . . .", са само част от думите, които чужденецът вече знае.

Вижте видеото на Нова тв:

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай