Нинова към полицаите: Нужни сте на България

Нинова към полицаите: Нужни сте на България | StandartNews.com

Корнелия Нинова към служителите на МВР: Посрещнете днешния ден с гордост, самочувствие и лична удовлетвореност

По случай професионалния Ви празник, Ви пожелавам да бъдете здрави, да изпълнявате със смелост и достойнство задълженията си. Това написа председателят на БСП Корнелия Нинова в поздравителен адрес към министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова. Тя се обърна и към служителите в системата на МВР.

„Използвам повода да изкажа уважението си към денонощните Ви усилия да пазите обществения ред, сигурността и спокойствието на гражданите; към личните Ви компромиси, които правите в името на държавността и законността", допълва Нинова. Тя е категорична, че тези усилия трябва да получат грижата на институциите и признателността на обществото.

„Позволете ми да се обърна и към Вашите семейства и близки, с пожелание да Ви подкрепят, защото сте нужни на обществото ни, нужни сте на България", пише още председателят на БСП. Тя им пожелава заедно да посрещнат днешния ден с гордост, самочувствие и лична удовлетвореност.

Пълният текст на поздравителния адрес:

ДО
РУМЯНА БЪЧВАРОВА
МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ
СЛУЖИТЕЛИТЕ В СИСТЕМАТА НА МВР

Уважаемa г-жо Бъчварова,
От името на Националния съвет на БСП, Парламентарната група „БСП лява България" и от свое име, Ви поздравявам по случай професионалния Ви празник. Пожелавам Ви да бъдете здрави, да изпълнявате със смелост и достойнство задълженията си.

Уважаеми служители в системата на МВР,
Използвам повода да изкажа уважението си към денонощните Ви усилия да пазите обществения ред, сигурността и спокойствието на гражданите; към личните Ви компромиси, които правите в името на държавността и законността. Вярвам, че тези усилия трябва да получат грижата на институциите и признателността на обществото.
Позволете ми да се обърна и към Вашите семейства и близки, с пожелание да Ви подкрепят, защото сте нужни на обществото ни, нужни сте на България. Пожелавам Ви заедно да посрещнете днешния ден с гордост, самочувствие и лична удовлетвореност.
Честит празник!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай