Нина Добрев сгази лука. Любовен триъгълник

Холивуд коментира отношенията й с харизматичния Адам Девайн

Нина Добрев сгази лука. Любовен триъгълник | StandartNews.com

Звездата от български произход Нина Добрев се оплете в любовен триъгълник. Актрисата, която придоби световната си слава с ролята си в „Дневниците на вампира“, сега привлече вниманието с връзките си.

Нина, която вече три години споделя живота си със сноубордиста Шон, изненада феновете си, като предпочете компанията на друг актьор - харизматичният Адам Девайн. Нина и Адам си партнират в новия хитов сериала „Дъ аутлоус“, където си личи, че между двамата има силна химия. Мнозина вече се питат дали тя е само на екрана или и в живота. За рождения ден на Адам в социалните мрежи, между благопожеланията и парада от снимки забелязваме нещо необичайно - Нина поздравява Адам с шокиращо признание: „Честит рожден ден на моя любим екранен съпруг“.

И докато феновете избухват с коментари и въпроси, това, което изглежда като безобидно пожелание, може и да е ключът към загадката на любовния статус на двамата актьори. Адам Девайн от своя страна не пропуска възможността да засили спекулациите на феновете. „Това изглежда като моя рожден ден мечта“, коментира той поста, пише hotarena.net.

В същото време сноубордистът Шон, попитан няма ли да предложи на Нина да стане булка, отговаря, че засега няма такива намерения. „В момента се наслаждаваме на компанията си. Нека изчакаме да видим какво ще се случи“, казва още Шон. Това поражда поредна вълна от слухове, отношенията между Нина и сноубордиста не са в най-цветущата си  форма.

В крайна сметка дали този любовен лабиринт ще завърши с раздяла, или ще изникне нова, по-загадъчна и завладяваща глава в живота на Нина Добрев, остава да видим. Едно е сигурно - Холивуд не спи, а когато става дума за любов, историите остават по-загадъчни и непредвидими от всякога.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай