НИМХ отсече! Какво ни чака по Коледа

Какво прогноза дадоха за празниците

НИМХ отсече! Какво ни чака по Коледа | StandartNews.com

Вече е ясно какво ще бъде времето на Коледа.

През следващите дни времето ще бъде доста динамично. Утре, с обръщане и усилване на вятъра от северозапад, ще нахлуе сравнително студен въздух. Облачността ще е по-често значителна, без валежи. В петък вятърът временно ще е от запад-югозапад. На места, главно в Западна България, ще превали дъжд, към вечерта в Предбалкана и високите котловинни полета - дъжд и сняг.

Минималните температури ще останат без съществена промяна - близки до 0°, а дневните ще се понижат с 3-5 градуса. В събота ще остане ветровито, а вятърът отново ще бъде северозападен, умерен и силен. На места ще има превалявания, от дъжд или дъжд и сняг.

В неделя малко вятърът ще отслабне, но все още ще бъде умерен, в отделни райони до силен; ще стане от запад-северозапад. Вероятността за валежи е много малка.

Ще започне затопляне, което ще продължи и през следващите дни. В началото на следващата седмица облачността ще се разкъса и ще намалее. Ще остане ветровито, но топло за периода, съобщават от НИМХ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Denn
преди 4 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://da.gd/xlbio

Откажи