Петък,

Ники Кънчев с култов поздрав! Голяма изненада

От: Редактор -
2066
Ники Кънчев с култов поздрав! Голяма изненада
A
A
A

Корифеят на телевизионните игри Ники Кънчев публикува страхотно пожелание за свой близък колега - Мартин Иванов. Черният рицар от “Голямото преследване” по Нова телевизия. Мартин, който е смятан за един от най-умните българи, показвани по телевизията, днес има рожден ден. Ето какво написа Ники Кънчев по този повод:

“Честита баба Марта на всички! Здрави да сте! Честит рожден ден и на един от любимите ми приятели и отскоро колега - Черния рицар! Марто, знаете, е сред най-умните хора в тази страна и е с верни и точни оценки за всичко около нас! А уважението между нас, надявам се, е взаимно! Жив и здрав да си ми, Марти!”

Мартин Иванов (Черният рицар) е носител на неподобрения до момента рекорд в предаването „Последният печели“ на Българската национална телевизия, където извоюва впечатляващите 18 последователни победи. Захласва се по миналото, затова избира да учи история в СУ „Св. Климент Охридски“.

Мартин е работил като спортен журналист и е един от авторите на книгата „Великият Ливърпул“ с 300 въпроса от историята на клуба. Най-ценното му постижение в училище е победата в куиз, посветен на 3-ти март и Освобождението на България, още в първи клас. Черният рицар е национален куиз шампион за 2013 г., шампион в Blitz Quiz за 2018 г., участник в Европейската куиз купа през 2019 г. Интересува се от нумизматика, музика, кино, литература, спорт и др.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com