Ники Кънчев изненада! Какво реши за Стани богат

Очевидно още е подвластен на емоциите

Ники Кънчев изненада! Какво реши за Стани богат | StandartNews.com

Със сигурност емоциите още властват над Ники Кънчев, след зазръщането му в любимо предаване.

На четвъртия ден от новия сезон на "Стани богат" завърналия се като водещ изненадващо реши да се представи на част от зрителите.

"Четвърта вечер съм пред вас и чак сега се сещам, че не съм се представил. Ами така де, по време на дългата ми "Стани богат" пауза са се родили и пораснали хиляди деца и сега се чудят кой е този нов чичко на стола на любимото им предаване. Здравейте, казвам се Ники Кънчев и с родителите ви се познаваме от много години", каза с усмивка той.

Накрая на предаването пък той помоли за още ефирно време: "Ще помоля БТВ да увеличи времето на "Стани богат". Имам да наваксвам супер много и тези 60 минути изобщо не са ми достатъчни".

Поведението му през този сезон понякога дразни част от зрителите, коментиращи във фейсбук страницата на "Стани богат", заради прекаления акцент, който дава върху завръщането си.

Както е известно, Кънчев е първият водещ на предаването за знания, но в последните години неговото място бе заето от актьора Михаил Билалов, който тази зима се оттегли, за да се съсредоточи върху ангажиментите си в театъра и киното.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Сашо
преди 2 месеца

Поведението му действително много дразни, постоянно е превъзбуден, а и повечето от остроумията му, които ръси са тъпи. Явно възрастта му се отразила в отрицателния смисъл.

Откажи