Невероятна драма с Чарлийз Терон! Оцеляването

Какво признава холивудската звезда

Невероятна драма с Чарлийз Терон! Оцеляването | StandartNews.com

Ужасната  и тежка история  на Чарлийз Терон е по-мрачна и от най-депресивните филми. Детство като своето тя не би пожелала и на най-големите си врагове.

Актрисата е живяла във ферма, в близост до Йоханесбург. Баща й имал сериозни проблеми с алкохола, така че семейството му редовно страдало от пиянските му изблици. Най-голяма жертва на неговата зависимост бе Чарлийз, която прекара детството си с баща, който малтретира нея и майка й.

Актрисата описва татко си като болен човек, до когото живота е истински ад.  Най-ужасна обаче се оказва оная нощ, която бе по-лоша и от алкохолизма му. Баща й се прибрал мъртво пиян, грабнал пистолета,  размахал го и изстрелял няколко куршума към стаята, в която се криели малката и майка й: "Бяхме в спалнята, облегнати на вратата, за да не може той да влезе, татко стреля три път към вратата и слава на Бога нито един куршум не ни засегна.Мама обаче го застреля при самоотбрана!”, откровена е Чарлийз.

В резултат на трагичната нощ майка й убива съпруга си, но в последствие не я съдят защото съдията  приема, че е действала при самоотбрана.

Нейният път към славата започва когато тя е на 16 години. Първо подписва договор с модна агенция в Милано. Взема майка си със себе си, след 3 години  се връща, но в Лос Анджелис където изгражда актьорка кариера, пише Клюки.бг.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай