Невена Цонева: Излязох на сцената заради баща ми

Певицата стигна до финала на "Маскираният певец" след лична трагедия

Невена Цонева: Излязох на сцената заради баща ми | StandartNews.com

Невена Цонева стигна до финала на втория сезон на "Маскираният певец", но се размина с победата и завърши втора. Преди месец се разчу, че певицата е преминала през лична трагедия по време на шоуто, но въпреки това почти успя да спечели. На финала, след като маската на Булката падна, Маги Халваджиян си позволи да излезе на сцената и да разкрие подробности относно кошмара, през който е преминала изпълнителката - загубата на баща й, който починал след усложнения от Ковид. Продуцентът й благодари за професионализма: "Тя имаше всички основания на света, за да не дойде. Ние бяхме готови за това, но тя не се отказа. Съжалявам, трябваше да го кажа, знам колко тежко ти беше в този момент, благодаря, че го преодоля. Излязох в памет на баща ти".

Цонева не желае да разкрива подробности, но в ефира на Нова сподели: "Не искам да коментирам личния си живот. Ще кажа само, че този период ме научи на много неща и ме изгради, за съжаление, точно заради това. Аз се радвам, че го направих, че излязох на сцената. Сторих го и заради баща си. Той е музикант. Благодарение на него започнах да пея. Първия път, когато излязох на сцената, трябваше да изпея песен на Глория и когато си чух гласа от уредбата, се шокирах и си седнах на масата сърдита, а баща ми доизпя песента".

Относно преживяванията си в "Маскираният певец" Невена содели: "Това шоу е много различно от всички формати, в които съм участвала, защото е загадъчно, скрито, можеш да си това, което не си, а това, което всъщност си мечтеш да си. Единственият дискомфорт е, че трябва да лъжеш. Не можах да измамя най-близките си. Алекс Раева се усети първа, че съм аз. Булката вече ми е прякор, викат ми "Булче". Сраснах се с този костюм. Беше много хубаво и това беше преживяване, а не просто участие във формат за реклама".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай