Нети омъжва сестра си във Варвара

Актрисата от Военния театър и тв водещата Александра Кръстева са в страхотен екшън преди сватбата

Нети омъжва сестра си във Варвара | StandartNews.com

Антоанета Добрева и Александра Кръстева от седмици наред са в страхотен дамски екшън – актрисата от Военния театър постоянно и активно участва в подготовката за церемонията, на която водещата от Би Ти Ви ще се врече във вечна вярност на гаджето си Владислав Стоянов на родното Черно море. Говори се, че датата е 23 август, а мястото е Варвара. Най-къдрокосата хубавица в ефира ще бъде с лятна романтична и вероятно бяла рокля, независимо, че за нея това ще бъде втори брак. Алекс получава годежния пръстен навръх Коледа. Първо е убедена, че в кутийката има обеци, но се оказва, че вътре грее тематичното бижу, което изисква единствения отговор „Да“. 

„Напук на страха от заразата, сватба ще има. Почти сме готови с всеки детайл от организацията. Още преди пандемията с Влади бяхме решили, че на най-важния ни ден ще присъстват само семействата и най-близките ни. Бяхме ограничили максимално броя на поканените,  още преди да се появи коронавирусът. Така, че сватбата ще се случи независимо от обстоятелствата", призна Алекс Кръстева в "Преди обед".

Музикалната програма на венчавката със сигурност ще изригне под диригентската палка на Дони. Човекът оркестър и бълдъзата му се харесват безкрайно, независимо, че Алекс и Нети откриха кръвната си връзка преди година при доста драматични обстоятелства. До този момент нито една от двете не знаеше, че има сестра, но затова пък сега често са в компанията на общия си баща – актьорът от Плевен Петьо Кръстев. Лилия, дъщерята на Дони и Нети, ще бъде шаферка в нежно пастелен тоалет. Важна роля е отредена и за другата сестра на Алекс, която е със 7 години по-малка от нея.         

Засега никой от четата не издава къде точно ще се осъществи свещенодействието, но се знае, че ще бъде в любима на младоженците църква. Алекс и Влади се запознават на среща, уредена от общи приятели. Разговарят в продължение на 7 часа и всякакви съмнения дали са един за друг отпадат.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай