Неприлични предложения валят за най-красивата фенка. Тя съобщи новина

Ивана Кнол се притеснявала да не разстрои катарците с оскъдните си тоалети

Неприлични предложения валят за най-красивата фенка. Тя съобщи новина | StandartNews.com

Най-красивата фенка на Световното в Катар - хърватката Ивана Кнол, не слиза от новините.

Опитите на страната й да играе на финала на Световното първенство по футбол бяха осуетени, след като Аржентина успя да ги победи преди броени дни. Но  Ивана Кнол не спира да вярва, да подкрепя и да се гордее със своите съграждани.

"Понякога играем страхотно, понякога не толкова добре, понякога на полуфиналите имаме лош съдия, който дава дузпа за нищо и така губим шанса да вземем купата. Понякога сме подценени и тогава показваме пътя към дома към най-добрия отбор, това е футболът... Но най-важното е, че ние сме малка държава с голямо сърце и аз се гордея, че съм хърватка", написа красавицата в своя Instagram, цитирана от "Лупа".

Надарената хърватка отпразнува 3 000 000 последователи в Инстаграм със секси снимка от пустинята, на която е по оскъден бански и е направила полушпагат.

“3 милиона! Уау, момчета! Почти колкото е населението на моята страна Хърватия. Благодаря ви много, обичам ви всички!”, написа тя в социалната мрежа.

Освен безрезервната си любов към футболния отбор на страната ѝ, 26-годишният хърватски модел Ивана Кнол сподели, че е получила десетки предложения за брак.

Тя споделя, че е шокирана, че някои фенове я смятат за "лека жена". Признава и че очевидно е успяла да привлече вниманието на някои футболисти. Разказва, че дори е получила няколко закачливи и неприлични съобщения в профила си в Instagram, които са покани за "среща" от футболисти, играещи на Световното първенство в Катар. Не споменава обаче конкретни имена.

Но Ивана казва: "Аз само се забавлявам с всички. Предполагам, че хората ме харесват, защото изглеждам добре. Не се интересувам от срещи с никого тук. Целта ми е да накарам хората да се усмихват, това е всичко."

Тя признава, че е била загрижена да не разстрои чувствителността на катарците с оскъдните си тоалети в червено-белите цветове на националния й отбор и се е притеснявала да не ѝ забранят да присъства на стадионите. За момента обаче катарците сякаш си "затварят очите" за сексапилните форми на Ивана, която без проблем присъства на всеки един мач и то облечена доста похотливо.

Ивана Кнол обяви голяма новина | Световно 2022

Катарец стана за смях: Снимали полуголата Ивана на стадиона, само за да я  докладват на властите

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай