Понеделник,

Неочаквани пари за една зодия, на друга й трябва търпение

От: Стандарт -
A
A
A

ОВЕН

Сутринта е подходяща за обсъждане на въпроси, свързани с финанси, работа или бизнес. Деловата ви интуиция е остра и благодарение на нея ще взимате верни решения, дори да разполагате с малко информация. Обръщайте внимание на дребните детайли – те могат да се окажат важни. 

ТЕЛЕЦ

Не се нервирайте. Денят ще е успешен, само ако запазите спокойствието си. Действайте внимателно и бъдете предпазливи. Опитът ви ще е от полза. Може да експериментирате като потърсите и по-нестандартни пътища към целите си. Ще трябва да се запасите с търпение. Всичко ще стане както го искате, но по-късно.

БЛИЗНАЦИ

Не бързайте днес. Важно е да обмислите внимателно всичко. Сутринта е по-добре да се занимавате с рутинни дейности. Втората половина на деня ще по-благоприятна и по-ползотворна. Работата ще ви спори и бързо ще постигнете нужните резултати, дори и ако започнете съвсем нови проекти. 

РАК

Добро време за делови преговори. Лесно намирате необходимите думи и подбирате сполучливо аргументите си. Хора, които преди не са ви оценявали, ще променят своето мнение. Вечерта е време да смените обстановката и да внесете разнообразие в живота си. Мнозина ще искат да прекарат с вас времето си.

ЛЪВ

Днес ще трябва да се грижите не само за себе си, но и за околните. С удоволствие помагате на тези, които се захващат с нещо ново. Денят е подходящ за решаване на финансови проблеми. Някои от вас ще получат пари от неочаквани места. Възможни са и изненадващи приятни визити.

ДЕВА

Днес ви радват и деловите, и личните срещи. Отлично ще се разбирате с всички. Лесно ще правите добро впечатление на новите познати, които ще забележат вашите силни страни. Благодарение на опита и увереността си ще се справите с неща, отхвърлени от другите. Ще успеете да помогнете на хора, изпаднали в затруднение.

ВЕЗНИ

Днес ще сте доста емоционални и често остро ще реагирате на ситуации, които в друго време не бихте забелязали. Имайте предвид, че всякакви въпроси трябва да обсъдите спокойно и конструктивно. Подходящо време е за по-дълго общуване с близки хора.

СКОРПИОН

Днес работата е повече, отколкото сте очаквали. Ще се наложи да се разбързате, за да се справите. Някои от вас ще получат и помощ. Неочаквани срещи и запознанства ще нарушат ритъма ви на работа. Не винаги обаче първото впечатление ще се окаже вярно, така че бъдете внимателни с хора, които търсят вашата симпатия.

СТРЕЛЕЦ 

Първата половина на деня е напрегната. Ще се наложи да вършите няколко неща едновременно и това малко ще ви изнерви. Във всичко ще имате добри резултати. Ще се зарадвате на новини, засягащи близките ви. Неголеми парични постъпления ще дойдат навреме, за да направите изгодни покупки.

КОЗИРОГ

Околните често ще се опитват да се намесят в делата ви и то не винаги коректно и доброжелателно. Не позволявайте това да се случи. Опитайте се да изгладите противоречията и да избегнете конфликтите. Така ще съхраните добрите отношения с всички. 

ВОДОЛЕЙ 

Днес с ентусиазъм ще се заемате да изпълните това, което сте замислили. Тъй като ще възникнат и нови задачи, не действайте самостоятелно, а потърсете помощ. Денят е подходящ за решаване на въпроси, свързани с финансите. Вечерта релаксирайте в компанията на приятели.

РИБИ

Началото на деня е изключително успешно. Ще се справите с неща, които дълго време сте отлагали. Ще получите и помощ от неочаквано място, а някои ще усетят и влиянието на силни партньори. Откриват се нови възможности, които задължително трябва да използвате. 

 

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички