Нели се омъжва за Среброто по дънки

Нели се омъжва за Среброто по дънки | StandartNews.com

София. Нели Атанасова, очарователната тв водеща и супермадама, няма проблеми да се омъжи по дънки. Александър Сано, с когото тя живее от години, също е навит на подобен социален експеримент, става ясно от актуалния брой на Elle.

"Защо не - ще е голям майтап! Просто ще се съберем с приятели, за да отпразнуваме това, че сме заедно еди-колко си време", категорична е Нели пред списанието. Тя дори не знае кой модел ще избере от гардероба си. "Не мога да назова колко чифта имам, тъй като постоянно правя чистка. Бях на 13-14 години, когато вече играех в националния отбор по художествена гимнастика и пътувах извън България по състезания. Купих първите си дънки от чужбина - бяха много модерни, ластични. Държа на практичните дрехи. Имам две рокли "малко по-така", по-елегантни. Всичко друго са джинси, потници, тениски, размъкнати фланели, панталони, дълги плажни поли. Обичам ярки цветове", споделя майката на тийнейджъра Иво Карамански-младши и 3-годишната Ава.

Нели и Саното, които имат любов от четири години, не се стряскат от статистики и теории. "Не съм сигурна, че има някакви периоди, в които задължително връзката започва да куца или се случва нещо, което да преобърне нещата. Началото винаги е много бурно, красиво, истинско, като филмов момент. После започваш да виждаш и определени недостатъци в партньора. Идва ред на компромисите, стига да има смисъл да ги правиш. Може и да съществуват двойки, при които всичко да е безоблачно, но пък сигурно им е скучно без скандали от време на време. За да има огън, трябва да има и дим!", признава тв хубавицата. Самата тя се въздържа от излишни спорове. "Ако не отстъпвам, нямам място до друг човек. Осъзнавам, че не искам да съм сама (макар да има моменти, в които и това ми харесва). Не си представям живота си по този начин. Самотата ме плаши. Всеки има нужда от някого до себе си, който да му каже мила дума", не се колебае Нели.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай